28.8.14

Home sweet home


Heippis ja tervehdykset Vaasasta! Alkuviikosta kotiuduin tänne ja pikkuhiljaa olen viikon mittaan siivoskellut ja vähän päivittänyt kotiani uuteen uskoon kesän jälkeen. Täällähän ei ole kukaan asustellut kesä aikana, joten pölynimuri ja -huiska ovat laulaneet melkolailla parina päivänä. Asumme tällä hetkellä yksiössäni ystäväni kanssa pari päivää, joten matkalaukkuja sekä muuta tavaraa on vähän hujan hajan. Ihmettelen kuitenkin itseäni millaisella vimmalla olen paikkoja saanut järjesteltyä, vaikka pääsen puunaamaan vasta ensi viikolla vähän paremmin. Muutamat koneelliset vaatteitakin olen jo tänään pyöräyttänyt. Kas kummaa, minusta on tullut melkeimpä himosiivooja! (Omassa mittakaavassani).


Kotini sisustusprojekti jäi viime keväänä vähän kesken, mutta olen kesän aikana hankkinut Helsingin päässä kaikkea pientä kivaa tänne. Kaikki isot huonekalut olen jo hankkinut, joten uusi tavara on enimmäkseen piensisustusta, kuten yllä oleva Rivierea Maisonin valokuvakehys. Tällä viikolla minun täytyisi vielä ampaista jonnekin kuvapalveluun, jotta voisin printata valokuvia kehyksiini. Kesän kuvasato on ollut sen verran hyvää ja kodeissani on aina ollut huonosti valokuvia, joten päätin hankkia muutamia kehyksiä ja niihin sitten niitä kuvia :) Myös muutama isompi taulu tulisi jossain vaiheessa löytää keittiöön sekä "olohuoneeseen".


Sanotaanko näin, että kotini on melko beige, mutta tehosteina käytän tummanruskeaa, sekä metallia. Sisustustyylini?  En tosiaankaan tiedä. Ja paha mennä arvioimaan, kun sisustan oikeastaan ihan vain perstuntumalla. Osan kotini sisustustavaroista olen mös saanut tuliaisina eri reissuilta. Yllä oleva korurasia on esimerkiksi Marokosta.

Tuntuu myös, että kodin sisutus on sellainen ikuisuusprjoekti. Olen melko tarkka siitä mitä kotiini kelpuutan ja jos en heti löydä oikeanlaista tavaraa, silloin en sitä osta. Vaikka vastaava löytyisi ja olisi lähestulkoon samannäköinen. Toisaalta se on hyvä asia ettei ostaa turhaan tavaraa, mutta olen tässä jo puoli vuotta etsiskellyt kotiini oikeansävyistä mattoa ja vasta pari viikkoa sitten tärppäsi.... Nirso mikä nirso :D

Yllä olevat tyynynpäälliset ovat kesän uusimpia hankintoja ja ihan lemppareitani!
Tässäpä oli pikaiset kuulumiset ja vähän lähikuvia kodistani. Nyt pyykit koneesta ja ampaisen kohta ystävieni kanssa lukuvuoden ensimmäisiin rientoihin. Aamulla voipi olla, ettei yhtään naurata, mutta se on sitten sen ajan murhe ;) Onneksi on ihanan pehmeä viltti ja nojatuoli mihin voin kääriytyä Netflixiä katselemaan.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign