30.8.14

Outfit 30/8/2014

Autunum inspiration- postauksessani mainitsin Mangon villakangastakin, joka päätyi myös minulle itselleni. Kävimme sitten eilen ystäväni kanssa iltasella napsimassa rannassa muutaman kuvan kyseisestä takista. Täytyy sanoa, että siinäpä onkin klassisen täydellinen villakangastakki! En ole pahemmin muita viime aikoina käyttänytkään kun ilmat ovat olleet sopivasti hieman tuuliset ja viileähköt. Takki sopii kaiken kanssa ja on juuri sopivan pituinen. Ennen kuin tuo samainen takki päätyi vaatekaappiini, pohdin ainoastaan, otanko harmaan vai mustan. Harmaa olisi ollut toki mukavaa vaihtelua, mutta musta on aina musta ja vaatteideni väriskaala sopii paremmin mustan takin kanssa.
Eilen puin takin kaveriksi Cubuksen harmaan huivin ja Mulberryn laukun sekä Ralph Laurenin ballerinat. Melko tumma asukokonaisuus, mutta tuntuu että näin syksyyn päin mentäessä on aika siirtyä hieman tummempiin sävyihin.
Tuo valkoinen pusero on myös yksi lempipuseroistani. Niin klassinen, mutta selkäpuolella on kuitenkin pientä twistiä ;) 


Selkäpuoli on nimittäin paidasta osin laskostettu ja paidan helma laskeutuu alhaalta kauniin hulmuavasti. Kovasta tuulesta johtuen meillä oli pienoisia vaikeuksia saada hyvää kuvaa paidan selkäpuolesta ja toisinaan touhu meni säädöstä johtuen pelkäksi kikatteluksi :DJacket: Mango
Shirt: Zara
Bracelet: Coccinelle
Jeans: DR. Denim
Shoes: Ralph Lauren
Bag: Mulberry

Ja taas se on viikonloppu :) Tänään päästän siivoushulluni valloileen ja tarkoitus olisi puunata kämppä lattiasta kattoon. Illalla taas ollaan menossa ja tiedossa on pientä reunionia Vaasa-kavereideni kesken. En malta odottaa!

Rentouttavaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign