15.9.14

Coats for you


4. Mango
Syksyn edetessä kovaa vauhtia, mutta lämpimänä, ajattelin esitellä teille muutamia syys/talvitakkeja näin ennakoivasti eri nettikaupoista. Nyt on ehdottomasti takkivalikoima parhaimmillaan ja pidän tämän kauden takeista todella paljon: Simppeleitä, selkeälinjaisia takkeja, jotka käyvät vielä vuosienkin päästä. Takit sopivat asuun kuin asuun ja ovat todella monikäyttöisiä. Jos joku ei ole vielä itselleen syystakkia hankkinut, kannattaa pikkuhiljaa se hankkia, sillä ilmojen kylmetessä parhaat viedään usein käsitä ;)

Kokoamani kollaasin värimaailma ulottuu aina vaaleista trenssitakeista mustiin villakangastakkeihin. Omat suosikkini kollaasin takeista ovat vaalea Mangon villakangastakki sekä harmaa H&M:n ohuempi villasekoitetakki. Mangon takki on arasta väristä huolimatta ihanan rento, jonka yhdistäisin ensimmäisenä revittyjen farkkujen sekä nilkkureiden kanssa. Ai että! Harmaa takki puolestaan on ihanan tyttömäinen, mutta klassinen ja pidän sen mallista todella paljon. Täytyypä pistää korvan taakse :)

Toivottavasti kollaasista oli apua takkiviidakkoon. Ihanaa uuden viikon alkua!


2 comments:

 1. Löysin tän sun blogisi ihan äskettäin, ja vitsis tästähän tuli heti lemppari! Sulla on ihan kadehdittavan upea tyyli! ♥ :)

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä? Kommenteja on aina kiva antaa ja saada! :)
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  ps. jos haluat jatkossa kommentteja, sanavahvistus pois ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi kiitos paljon! Ihanaa kuulla, että siellä ruudun toisella puolella tykätään kovasti mun höpinöistä:) Ehdottomasti kurkkaan myös sinun blogiasi! Ja kiitos vinkistä ;)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign