13.9.14

I heart slow mornings


Kiireettömät aamut ovat lemppareitani. Heräät kun siltä tuntuu, valmistat aamiaisen kaikessa rauhassa ja syöt sitä lueskellen samalla lehteä tai tuijotat TV:stä aivot narikkaan- ohjelmia. Ei mitään kiirettä, heräilet rauhassa ja tarvittaessa voi kömpiä vielä takaisin peittojen väliin hetkeksi. Kiireen keskellä on osattava toisinaan pysähtyä ja siirtää sivuun ne kaikki agendat sekä to do- listat. Tänä aamuna olen siis viettänyt erittäin hitaan aamun ja tätä postaustakin kirjoittelen takaisin vällyjen väliin kömpineenä. Viikon kouluhommat on tehty ja viikonlopun voin pyhittää ainoastaan rentoutumiseen sekä ystävien kanssa vietettyyn laatuaikaan.

Eilen vietimmekin jo kaavailemaamme sushi- iltaa, joka ryhmäkoon kasvaessa muuttuikin tortilla- illaksi. Kaikilla oli suorastaan jäätävä nälkä ja tortillojen valmistus nyt vain käy nopeammin kun on iso nälkäinen porukka kyseessä. Taisi mennä pussi nachoja jo valmistusvaiheessa parempiin suihinkin ;) Mutta mikäs siinä, oli erittäin herkullisia ja täyttäviä tortilloja ja oli mukavaa käpertyä sohvalle juttelemaan ihan vain tyttöjen juttuja. Tällä hetkellä yksi kuuma puheenaihe keskuudessamme on ainejärjestömme vuosijuhlat, jotka vietetään ensi kuun alussa. Mekkoja, avecceja sekä lippuja metsästetään jo kovaa vauhtia.

Mennyt viikko on ollut itselleni myös eräänlainen Panosta itseesi- viikko. Varovasti olen aloittanut taas treenaamisen ja motivaatio sekä into siihen on tällä hetkellä hyvin korkealla. Päätin myös sisäisen muutoksen lisäksi päivittää ulkoista olemustani ja varasin ensi viikoksi ajan kampaajalle. Ei ole tullut sielläkään käytyä pitkään aikaan, sillä värjään hiukseni itse. Värissä ei siis ole mitään vikaa (ehkä), mutta latvat ovat aika rosoiset ja malli hieman, noh, ylikasvanut. Tarkoitus olisi siis sekä leikata että päivittää hiusten väriä hieman. Lopputuloksen näette myöhemmin!

Hieman yhteenvetoa siis viikosta ja viikonlopusta. Rentouttavaa lauantaitain jatkoa :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign