5.9.14

Ripped jeans and red lips

Pyörähdin Helsingissä pikaisesti alkuviikosta työjuttujen merkeissä, mutta ehdin siinä samalla tavata muutamia siellä päässä asustelevia ystäviäkin. Erään ystäväni kanssa kävimme tiistaina Stockmannin F8:ssa lounaalla ja päivittelimme samalla toistemme kuulumiset, vaikka viime kerrasta oli kulunut vain muutama päivä. Ystävät ovat kyllä elämän henkireikä, täytyy sanoa! Maailma paranee heti kun heidän kanssaan juttelee. Välimatkoista viis.

Tiistaina puin pitkästä aikaa yhet suosikkifarkuistani, Noisy Mayn revityt farkut, jotka yhdistin perus mustan ja valkoisen kanssa. Takki oli ehkä vähän liian lämmin tuona päivänä, mutta onneksi tuuli tuiversi hieman niin en ihan pakahtunut kuumuuteen. Huuliin sipaisin hieman punaa ja kai olin sinä päivänä vähän rock.


Nuo mustat nilkkurit ovat yhdet lempikengistäni ei pelkästään ulkoisten seikkojen takia, vaan myös siksi että niiden pohja on niin hyvä, että ne jalassa voi huoletta rämpiä myös lumessa. En ole oikein koskaan tykännyt talvikengistä kun ne tuppaavat aina olemaan todella isot ja kömpelöt. Nuorempana luistelin ties kuinka monet talvet ihan vaan consseissa, koska en mitenkään voinut niitä reimoja jalkaan pukea. Onneksi nykyään on hieman tyylikkäämpää talvikenkämuotia, ja taitaa olla tämän neidin päässä enemmän järkeäkin... ;)Jacket: Mango
Shirt: vila
Jeans: Noisy May
Bracelet: Coccinelle
Bag: Ralph Lauren
Shoes: Vagabond

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign