18.9.14

Sisustusjuttuja Vaasassa

Näin sisustushirmun näkökulmasta katsottuna Vaasassa on todella hyvä tarjonta sisustus- ja lifestyleliikkeitä. Melkeinpä joka kulman takana. Sormet syyhyten tiirailen usein liikeiden tarjontaa näyteikkunoiden toisella puolen toivoen, josko bongaisin sieltä jotain omaan kotiin sopivaa. Hiljaa hyvä tulee, on lause, joka kannattaa muistaa kotia sisustaessa. Koti rakentuu pikkuhiljaa ja sinne kannatta hankkia sellaisia elementtejä, jotka eivät mene vanhaksi vuosienkaan päästä. Näin ollen kodin ilmettä on myös helpompi vaihdella kun siellä on tavaroita, jotka ovat niin sanotusti ikivihreitä.

Eilen kävin luentojen jälkeen pistäytymässä ehdottomasti yhdessä Vaasan suosikkiputiikeistani, Waasa Maisonissa. Liike myy nimensä mukaisesti pääosin hollantilaista Riviera Maisonia ja valikoimasta löytyy kaikkea huonekaluista kodin astiastoihin. Kipaisin putiikissa katselemassa syksyn uutuksia ja kuvailemassa hieman sen valikoimaa. Lisää tavaraa tulee jatkuvasti ja tulossa on aivan ihastuttavia talven uutuuksia RM:lta. (Klassikoita unohtamatta!)

 


Pidän tuotteiden  käytännöllisyydestä ja siitä, että ne tuovat kuitenkin hieman luksusta arkeen. Näitä tuotteita haluaa pitää esillä hyllyissä sekä pöydillä ja Riviera Maisonia voi yhdistää moneen eri sisustustyyliin. Pidän erityisesti RM:n astioista ja yllä olevat nuudelikulhot kiinnittivät heti huomioni kierrellessäni liikkeessä. Mikä mainio lahjaidea!

Waasa Maisonista löytyy myös hieman modernimpaa sisustuelementtiä sekä kosmetiikkaa. Alla oleva Eiffel- Torni -valaisin on ollut putiikin omistajan mukaan hurjan suosittu ja se on myyty hetkessä lähes loppuun. Eikä ihme, sillä se on varsin näyttävä, mutta kuitenkin väriltään neutraaali. Itselleni tuli heti mieleen, että sijoittaisin valaisimen joko eteisen pöydälle toivottamaan vieraat tervetulleiksi, taikka sitten se olisi olohuoneessa sohvapöydällä yhtenä katseenkääntäjänä.Ja kaiken sisustustavaran keskeltä voi putiikista ostaa myös Days Collectionin kosmetiikkaa, pyyhkeitä sekä tuoksukynttilöitä. Tuotteet on aseteltu ihastuttavasti riviin käyttäen Riviera Maisonin rottinkikoria ja eipä tullut itselläni mieleen, että sen voisi kylpyhuoneeseenkin sijoittaa. Harmi vain että omani on sen verran pieni, ettei siellä ole tarpeeksi laskutilaa, jotta kyseinen kori sinne mahtuisi.

Tässäpä oli pieni sisustuspläjäys.  Miten te sisustatte kotejanne? Vai sisustatteko lainkaan? Olisi mahtavaa kuulla! :)


Waasa Maison
Kirkkopuistikko 18, 65100 Vaasa
Puh.  040 5813818
Facebook: Waasa Maison

Avoinna:
ma-pe 10-17
la 10-15 


No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign