7.9.14

Sunday updates

 
Tänään olen nukkunut pitkään, valmistanut ihanan pikku brunssin just for one ja hieman päivitellyt blogini ulkoasua. Päivittelyt ovat vielä melko kesken, mutta voitte käydä etusivun yläpalkissa lukaisemassa esimerkiksi Tietoja minusta- osion, jonne olen kirjoitellut muutamia mietteitä blogistani sekä itsestäni. Toivottavasti nuo ajatukset auttavat teitä lukijoita hahmottamaan paremmin blogiani ja toisaalta herättävät taas uusien lukijoiden mielenkiinnon. Uutena bloggaajana pyrin kehittymään jatkuvasti sekä päivittämään blogiani kehityksen mukaan, mutta kuitenkin niin että oma kädenjälkeni näkyy kaikessa siinä mitä teen.

Ensi viikolla alkaa taas uusi viikko ja meillä täällä Vaasassa alkaa vihdoin arki oikein kunnolla. Luennot käynnistyvät pikkuhiljaa ja luvassa on lukuisia tunteja nenä kiinni kirjassa. Kumma kyllä, työntäyteisen kesän jälkeen opiskelu tuntuu oikein mukavalta vaihtoehdolta ;) Syksyn edetessä voin myös pikkuhiljaa kaivella kaapeista esiin ne kaikki ihanat muhkeat neuleet sekä neuletakit. Asupostauksia kerrospukeutumisesta siis tulossa!

Nyt jatkan vielä sivujeni päivittelyä ja keitän kupin kahvia. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Miten sinä vietät sunnuntaita?

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign