26.9.14

Testissä heleyttävä silmänympärysvoide


Hei taas! Ajattelin raportoida muutamalla ajatuksella uusinta kosmetiikkaa, joka päätyi kaappiini noin viikko sitten. En ole aikaisemmin mitään sen kummempia voiteita silmänalusilla käyttänyt, eikä oikeastaan ole ollut mielestäni tarvettakaan (?) Olen yleensä vain hipaissut kosteusvoiteella silmänympärympärysihoa iltaisin ja aamuisin samalla kun olen sen kasvoihini levittänyt. 

Menneen kesän jälkeen iho tuntui kuitenkin jotenkuten kuivalta ja silmänaluset ovat olleet sen verran tummat, että päätin hankkia ensimmäisen silmänympärysvoiteeni. Sen kunnian sai Lumenen Wild artctic cloudberry- sarjan heleyttävä silmänympärysvoide. Bright now vitamin C eye cream ei siis ole varsinaisesti ryppyvoide silmänympärysiholle, vaan se on enemmänkin ehkäisevä voide, jonka tarkoitus on taistella ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Pieni pisara levitettynä aamuin illoin kosteuttaa ja siloittaa ihoa sekä tarkoitus olisi myös ehkäistä ryppyjen muodostumista. Voide sopii siis erinomaisesti juuri parikymppisen silmänympärysiholle, eikä hintakaan ole silmiäpöyristyttävä, noin 19,90 e. Yllä oleva voide on myöskin täysin hajusteeton, mikä on todella tärkeää ainakin minulle, sillä silmäni ovat varsin herkät.

Näin reilu viikon käytön jälkeen olen huomannut, ettei silmänympärysihoni ole enää niin kuiva eikä aamuisin silmien alapuolta korista mojovat silmäpussitkaan. Ilme on kirkastunut eikä minun tarvitse levitellä peitevoiteita kovinkaan paljoa silmien allekkaan. Myös pienet juovat silmieni alla ovat hieman siloittuneet, joten kannatan ehdottomasti oikeanlaisen voiteen hankkimista silmänympärysiholle. Melko usein nimittäin tavalliset kasvovoiteet ovat liian voimakkaita herkemmälle iholle ja ne saattavat ainoastaan edistää ihon kimmoisuuden menetystä. Tuubi on myöskin hyvin riittoisa ja kannattaa satsata se muutama kymppi siihen, sillä puteli kestää varmasti useamman kuukauden.

Tänään on jälleen se kuuluisa perjantai ja viikonloppu häämöttää. Itse otin varaslähdön viikonloppuun ja suuntasin jo eilen Helsinkiin loppuviikoksi. Tarkoitus olisi olla täällä ensi viikon alkuun asti jopa ja nauttia vähän isomman kaupungin vilinästä, kouluhommia kuitenkaan unohtamatta.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign