22.10.14

Beige

Hrr nyt on ollut aikamoinen viima täällä meillä. Tekisi melkein mieli kylmästä pelästyneenä pukeutua untuvatakkiin, jottei tarvitsisi palella. Tuntuu, että vaikka kuinka neuleita ja kaulahuiveja tunkee villakangastakin alle ja ympärille, ei se vaan riitä. Etenkin eilen kävi Vaasan kaduilla huima viima ja ystäväni kanssa käveltiin keskustassa ihan jääpuikkoina paikasta toiseen. Kotiin päästyäni keitin ison kupin teetä ja kääriydyin monen neuletakin ja villapaidan alle, jotta sain horkan karaistettua.

Eilinen asukuvailu oli myös jotenkin tuskan takana. Tarkoitus oli näin tenttirysän helpotettua napsia nopeasti muutama asukuva ja mennä sen jälkeen lämmittelemään Sweet Vaasaan. Eihän siitä sitten meinannut tulla oikein mitään. Paikan valinta tuotti vaikeuksia ja kun vihdoin löydettiin lähettyviltä oikea paikka, lipui kuvien taustalle aina joko autoja taikka jalankulkioita. Muutamia hämmästeleviä katseita tuli jälleen kerran kun ramppasimme edestakaisin oikealle paikalle. Ei se kuvaaminen aina ole niin helppoa :D Kylmäkin kun tuli.


Eilinen asu oli melko beige-painotteinen. Puin tummansinisten farkkujen kanssa uuden Lexingtonin neuleen ja ulkotakkina oli Zaran tekoturkistakki. Tummanruskeat nilkkurit sekä beige laukkuni sopivat hyvin tämän yhdistelmän kanssa. mitäs pidätte?
Kuvat: Jonnamaista

 Coat: Zara
Knit: Lexington
Bag: Ralph Lauren

Ja jes jes! Tänään on viimeinen tenttini tähän sumaan ja sen jälkeen suuntaan nokka kohti Helsinkiä. Aivan huikea viikko tulossa siellä, johon sisältyy hyvinkin paljon heppailua. UB Horse Show täältä tullaan!

4 comments:

 1. Todella kiva värimaailma asussasi, ja voit pojat tuota sun tukkaa. Se on ihana!!! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaunis kiitos Elisabete ja haha aikamoinen reuhka se kyllä on, mutta kun hoitaa niin se pysyy hyvänä :)

   Delete
 2. Tosi kivoja kuvia ja ihana tuo laukku! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos se on ihan lempilaukkuni :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign