27.10.14

Past week(end)

Täällä kuikuilee rättipoikkiväsynyt neiti, joka viettää tänään vapaapäivää tehden ei yhtikäs mitään. Viimeiset neljä päivää vietin siis Helsingin jäähallilla UB Horse Showssa töissä ja osittain kisoja seuraten. Rankkaa oli, mutta kun vietän ns sapattivuotta ratsastuksesta, tuo tapahtuma oli kyllä minulle jonkin sortin henkireikä. Huomasin myös, ettei omaa elämäntapaa voi noin vain muutaman vuoden tauon perusteella unohtaa ja samalla oikeastaan pieni helpotuksen tunne valtasi mielen. Eikä ne taidot sieltä mihinkään katoa, mikä on ollut ehkä suurin pelkoni. Nyt se on kuitenkin selätetty ja ajatukset selkeinä sekä muutama ässä hihassa suuntaan uuteen viikkoon. Alla kuitenkin vielä muutama kuvanen menneestä tapahtumasta perjantain kouluratsastusnäytöksestä sekä ihania vaatteita ja varusteita. Monet niistä taipuvat ihan vain arkikäyttöön, kuten allaolevat nilkkurit. Me like!


Paljon oli tarjolla itse ratsastusvarusteiden lisäksi myös sellaisia vaatteita ja asusteita, joita voi siis käyttää myös tavallisena arkikäyttönä. Vaatteet ja varusteet olivat ihanan ajattomia, mutta joukossa oli hieman kromeluuriakin. Mitä täytyy olla! Kromeluurista puheenollen, ostin itselleni tuolta erään korun, jonka perään olen haikaillut monen monta vuotta. Nyt se vihdoin koristaa rannettani ja teen siitä erikseen oman postauksen, jonka saatte myöhemmin luettavaksenne. Hih!


Ylläolevasta kuvasta vielä sen verran, että siinä suoritetaan siis kouluratsastusrataa, joka on erilaisia liikkeitä sisältävä rata, mikä täytyy suorittaa mahdollisimman puhtaasti ja pehmeästi. Kouluratsastuksen idea lähti alunperin liikkeelle sotilaskäytöstä, kun sotilaat "verryttelivät" hevosiaan kasarmilla, jotta ne eivät jäykistyisi. Kun hevonen kulkee oikein, se myös käyttää oikein lihaksiaan sekä pysyy notkeana. Lisäksi se on myös kaunista katseltavaa!

Tämmöinen heppahullun tietoisku tähän päivään ;) Onko siellä ketään muita heppahulluja?

Tsemppiä kaikille maanantaihin! Taidanpa painua takaisin pehkuihin.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign