28.11.14

Finally


Jälleen mennään perjantaissa ja viikonloppu kolkuttelee ovella! Kuluneeseen viikkoon on mahtunut jos jonkinmoista ja tyytyväisin mielin ryhdyn viettämään rauhallista viikonloppua. Tarkoituksena olisi käydä täällä Vaasassa huomenna katsastamassa paikalliset joulumarkkinat, treenata ja ehkä hieman opiskellakin. Pieni hengähdystauko ja keskittyminen itseeni on paikallaan.

Tällä viikolla kävin myös uudella salilla kokeilemassa ja nyt on treenimotivaatiokin saanut uutta puhtia! Syksyn ajan olen treenannut ihan vain tavallisella punttisalilla ja täytyy sanoa, että mikä helpotuksen tunne oli eilen uudella salilla kun sain treenata naisten puolella ja siellä ei ollut tungosta. Pääsin treenaamaan juuri siten, miten olin suunnitellutkin. Ihanaa. Infrapunasaunakin sieltä löytyi ja tänään menen sinne hetkeksi istuskelemaan treenin jälkeen. Se on myös semmoinen paikka, missä ajatuksetkin tyhjenevät aika lailla.

Pikaiset kuulumiset siis ja muutama sana kuluneesta viikosta :) Ensin pienet päikkärit, sitten vielä salille. Kuulemisiin!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign