22.11.14

Good morning


Leppoisaa lauantaita! Heräilin hetki sitten, tosin hieman myöhässä niin kutsutusta aikataulusta, mutta onneksi siinä on hieman joustamisen varaa. Ehdin kuitenkin askarrella itselleni pienen aamiaisen. Olen nykyään jonkin sortin puuro-ihminen aamuisin (jos siis on aikaa syödä aamupala ja useimmiten syön sitä ainoastaan kotona ollessani, who knows mikä juttu tämä on?), en oikein ole varma mistä se tapa kehittyi. Ennen nimittäin inhosin puuroa. Se taisi kylläkin olla enimmäkseen vain periaatteelllista inhoa. Mutta nyt viime kesän aikana löysin kaapistamme banaanipuuron, jossa siis oli moniviljahiutaleita sekä kuivattua banaania ja pähkinöitä. Se oli taivaallista! Söin koko paketin loppuun kesän aikana ja nyt olen koittanut metsästää vastaavaa kaikenmaailman eko-kauppoja myöten. Tulokset ovat olleet melko huonoja ja olen saanut nautiskella ihan vain tavallisista puuroista.

Kuvassa olevaan aamiaiseeni olen kuitenkin vähän kikkaillut kahta eri puuroa ja makua siihen tuo banaanin siivut sekä pakkasmustikat. Kokeilin viimeksi myös jäistä banaania puuron sekaan ja sekin oli todella hyvää! Kannattaa kuitenkin pakastaa vain niin pieni osa banaania kun haluaa kerrallaan käyttää, sillä kun banaani sulaa, se tummuu.

Aamiaisehetken jälkeen tämän päivän ohjelmassa oli kotvasen kuluttua suunnata salille, jonka jälkeen seuraa pieni keskustakierros parin ystäväni kanssa ja ehkä myös kahvitteluhetki jossain kivassa pikku kahvilassa. Illalla olisi myös eräät tuparit täällä ja meidän pittäisi samalla etsiä jokin pieni lahja tyttöjen kanssa. Hauska päivä siis tiedossa!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign