4.12.14

Casual vest

Voi harmauden harmaus! Vettä sataa ja tuulee ja on kylmä, kolea keli. Mitä silloin pukisi päälle? Kumpparit ja toppaliivin, näin meikäläisen versiossa. Kovinkaan usein niitä ei näe ihmisten päällä (paitsi heppapiireissä), vaikka ne ovat myös hyvä sekä lämmin vaihtoehto takin sijasta. Tosin liivin kanssa täytyy hieman kerrospukeutumista harrastaa, mutta yleensä kun jonkun villapaitavirityksen sinne alle pukee niin pärjää oikein mainiosti. Eilisessä koleassa ja hieman tihkusateessakin kuljeskelin hetken keskustassa aikalailla tämännäköisenä:
En tiedä huomaako kuvista, mutta tuuli oli aivan käsittämätön taas. Ja se sopivasti yltyi kun alettiin kuvailla minun asuani. Äkkiä räps kuvat ja sateen alta pois. Jäin vielä hetkeksi keskustaan hoitelemaan asioita ja voin kertoa, että olo oli kuin uitetulla koiralla. Eikä pipoa tai ponnaria ollut tietenkään mukana. Sateenvarjosta puhumattakaan.
Vest: Spooks
Knit: Mango
Bag: L.V.
Pants: Noisy May
Boots: Hunter 

Kaikesta huolimatta rento, mutta tyylikäs ja sopiva kaupunkiasu. Onko siellä muita liivi-ihmisiä? :)

2 comments:

  1. On kyllä ihanan rento asu!(: ja niin kivan näköinen!(: pukisin heti tuollaisen asun päälleni jos voisin:D kysyit pari päivää sitten niitä postaustoiveita.. Ajattelin kysyä että haluaisitko tehdä postauksen niistä laukuista mitä sinulla on, sillä sinulla näyttää olevan todella kauniita laukkuja?(:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ja piristää kuulla, että asu inspiroi! Laukkupostausta on myös tulossa vielä tämän vuoden puolella varmastikin :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign