15.12.14

Gift ideas for him

Joulukuun  puolessa välissä ollaan ja lahjojen hankinta joulua varten on täydessä tohinassa. Viimeksi täällä annoin pientä vinkkiä siitä, mitä voisi naispuoleiselle henkilölle lahjaksi antaa. Nyt olisi vuorossa pientä ideariiheä siitä, millaisia lahjoja esimerkiksi isälle tai poikaystävälle voisi ostaa.


1. Nike flex run 2014 jouksukenkä
2. Reppu: Vans
3. Treenikassi: Peak Performance
4. Kengät: Converse
5. Muki: Iittala
6. Kello: Gant
7. Aurinkolasit: Ray- Ban
8. Untuvatakki: Selected Homme
9. Pusero: Ralph Lauren
10. Lompakko: Diesel

Listan lisäksi näin äkkiseltään keksisin vielä antaa lahjaksi esimerkiksi jokin pipo/kaulaliina/hanskat- setin tai sitten jotkin mukavat kotihousut. Listalta kunnon lompakkokaan (nro 10.) ei olisi yhtään huono vaihtoehto! Ja vaikkapa juuri uuteen kotiin muuttaneelle miekkoselle voisi ostaa ryhdikkäitä Iittalan teema- mukeja (nro 5.) ;)

Jälleen kerran toivottelen alkanutta viikkoa ja nyt täytyisi alkaa suunnistaa kohti keskustaa ja taidanpa itsekkin ostella muutaman joululahjan pukinkonttiin. Asukuvista sen verran, että toivon mukaan saan värvättyä muutaman ystäväni tällä viikolla napsimaan parit asukuvat. Marras-joulukuu ei ole ollut mitään niiden parasta aikaa pimeyden ja sateiden vuoksi, mutta koitan saada mahdollisimman paljon asuja taltoioituja tässä loman aikana :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign