1.12.14

Healthy smoothie

Aloitetaan joulukuu terveellisesti smoothie- ohjeella. Valmistan itselleni lähes päivittäin raikkaita smoothieita välipalaksi. Ne ovat myös hyvä lisä melkein ateriaan kuin ateriaan ja ne auttavat pitämään ainakin itselläni naposteluhimon kurissa. Smoothie on super helppo valmistaa ja se säilyy jääkaapissa vaikka yönkin yli.

Useimmiten teen itselleni jonkin sortin marjasmoothien, johon käytän mieluiten tuoreita marjoja. Tähän vuodenaikaan marjoja löytyy kuitenkin ainoastaan pakkasesta, mutta se ei haittaa. Pakkasmarjat tekevät juomasta kylmän ja raikkaan :) Eilen valmistin itselleni mustikka-banaanin makuisen smoothien:

Tarvitset:

Noin 1,5 dl mustikoita
1 banaanin
Tuoremehua
Kauramaitoa
Maitorahkaa
1 dl puurohiutaleita

Kaada mustikat ja paloittele banaani blenderiin, sitten perässä maitorahka ja puurohiutaleet. Lopuksi ripaus tuoremehua ja kauramaitoa. Kaadan nesteitä melko reippaasti mukaan, etenkin silloin kun käytän maitorahkaa, sillä se tekee juomasta aika paksua muuten. Sekoita ainekset blenderissä ja voila! 


Nautiskele terveellinen smoothie haluamastasi lasista tai mukista. Päälle voi ripotella vielä koristeeksi esimerkiksi marjoja tai puurohiutaleita. Mikäli teen smoothien salin jälkeen, lisään siihen usein vielä proteiinijauhetta. Näihin juomiin ei kyllästy koskaan, sillä eri variaatioita on niin helppo valmistella mielen ja vuodenajankin mukaan :)
 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign