2.12.14

It's a hat thing


Voisinpa todeta, että hatut ovat heikkouteni. Innostus tosin virkeni vasta viime keväänä, mutta sitä ennen olen ollut vuosia myös pipo-ihminen. Innostus hattuihin saattaa tosin olla myös sosiaalisen median tulostakin, sillä nykyään ne pursuavat mitä upeampia inspiroivia hattulookkeja, joista koitan kovasti kerätä inspiraatioita omaan pukeutumiseeni. Tällä hetkellä hattukokoelmaani kuuluu 3 erilaista villahattua. Yksi on vähän isompi, toiset kaksi vähän pienempiä.

Suosin hattuja siksi, että niitä on helppo yhdistellä eri asuihin, ne pelastavat huonon hiuspäivän ja tuovat pientä extraa pukeutumiseen. Lätsän kanssa hiukset voi esimerkiksi letittää rennosti tai latvat voi kihartaa, miten itse tykkää :)


Ylläoleva harmahtavan beige hattu on uusin kokoelmassani ja tämä ihanuus tuli sattumalta vastaan kierrellessäni H&M:ssä viime viikonloppuna. Hattu on täysin villaa eikä sitä oltu hinnallakaan pilattu! (20 euroa) Hetken aikaa mallailin hattua peilin edessä isäni ollessa makutuomarina ja hyväksyvän vastauksen jälkeen marssin kassalle tämän kanssa. Vaikka nyt ollaankin jo ihan talvikaudessa, mielestäni se ei ole este, etteikö hattuja voisi käyttää. Toki yhdistän useimmiten hatun joko villakangastakin, nahkatakin tai jonkinnäköisen liivin kanssa, eli ihan megapakkasilla en hattua päähän laita kuitenkaan. Mutta näin välikeleillä se toimii mainiosti! Koitan saada kuvattua asua tällä viikolla vielä tämän uutukaisen kanssa, joten stay tuned. :)

Reipasta tiistaita sinne itse kullekin!


*Follow me on Instagram / Bloglovin

2 comments:

  1. Ei vitsi, ostin itsekkin juuri viime viikolla tuon samaisen harmaanbeigen hatun, se on ihana! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! En malta odottaa, että pääsen sitä ulkoiluttamaan. Tämä päivä menee vielä ihan vain kotosalla ollessa, mutta ehkä huomenna ;)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign