6.12.14

Mitä lahjaksi?

Ihanaa ja mitä rentouttavinta Itsenäisyyspäivää kaikille! Omani menee tosin aivan pelkästään opiskelujen parissa, ehkä illalla saatan pikaisesti käydä kääntymässä eräissä illanistujaisissa. Ensi viikolla kun on pari tenttiä, joista haluaisin päästä kunnialla läpi, täytyy nyt vain malttaa ja keskittyä olennaiseen. Helsingin päässä kun on sitten luvassa jos minkälaista kissanristiäistä ystävien kanssa ;)

Sitten itse postauksen aiheeseen: Mitä ostaa läheisilleen joululahjaksi? Itse en ole ostanut lahjan lahjaa vielä kenellekkään, mutta en ole kyllä koskaan niistä stressannutkaan. Hieman olen kaupungilla silmäillyt potentiaalisia lahjaideoita, mutta mitään sopivaa ei ole vielä vastaan tullut. Tietysti aika usein lahjoja ostettaessa budjettikin asettaa jonkinlaisen rajan, joka täytyy ottaa huomioon. Päätinkin koota pienen lahjakollaasin ja auttaa sopivien lahjojen etsinnässä :) Listasta löytyy lahjaideoita niin pienemmälle kuin suuremmallekin budjetille.


1. Puhelimen suojakuoret (Iphone 4-5): Mulberry ja By Malene Birger
2. Tuoksukynttilät: By Malene Birger ja Lexington
3. Iphone 6
4. Tuikkurasia: Indiska
5. Pipot: Pieces ja Global
6. Kynsilakat: Essie
7. Huulipuna ja kynsilakka: Dior (limited edition)
8. Meikkipussi: Mulberry
9. Lompakko: Ted Baker
10. Pyyhkeitä: Ralph Lauren

Itseäni ei lainkaan haittaisi, mikäli pukinkontista löytyisi esimerkiksi Mulberryn meikkipussukka (nro. 8) tai ihanan pehmeitä pyyhkeitä Ralph Laurenilta (nro. 10). Eräälle ystävälleni voisin kuvitella ostavani tuoksukynttilän sekä Essien kynilakkoja, jotka sopisivat myös vaikka äidin lahjaan. Yksi hyvä ja melko varma valinta lahjapulmaan on myös lahjakortti. Jos ei millään keksi mitään järkevää lahjaa, lahjakortti on hyvä vaihtoehto. Sen ympärille voi myös kerätä hieman isomman porukan, jos vaikka lahja olisi johonkin design- liikkeeseen. Hemmottelulahjakortitkin ovat mielestäni erittäin iso plussa :) Harvemmin sitä tulee ehkä satsattua omaan hemmotteluun niin paljon ja kukapa ei rakastaisi hemmoteltavana olevana.

Toivottavasti lahjaideat auttavat :) Nyt kahvinkeittoon ja pänttäys alkakoon.

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign