12.12.14

Perfect pair of black boots

Otsikkokin sen kertoo, olen löytänyt aivan täydelliset melkein ylipolven saappaat. Hetken aikaa olen mielessäni kutkutellut kuinka yhdet matalat mustat kengät olisi vielä hyvä olla. Hunterithan minulla on, mutta kumpparit ovat aina kumpparit. Jotkut siistit, sirot pitkävartiset olisi aika bueno. Sitten boom! Sellaiset tuli vastaan lehteä selaillessani. Nämä saappaat pystyi tilaamaan Bubbleroomista ja heti sinne suuntasin. Jäljellä oli enää vain minun kokoa! Tämän täytyi olla kohtaloa ;) Näpy näpy ja saappaat lähtivät tilaukseen. Ja tässä ne nyt sitten ovat:


Saappaissa on 5 cm korko, mutta se antaa sopivaa siroutta niihin, eikä jalkakaan väsy niissä. Ensimmäisen kerran kun sisäänajoin kyseiset saapikkaat, tuli sinä päivänä käveltyä useita kilometreja ne jalassa Vaasassa kotoa kampukselle ja takaisin. Ei tullut rakkuloita eikä kenkäkään puristanut mistään. Jälleen kerran siis onnistunut nettiostos :) 

Eilen siis saaavuin myöhään laukkuineni Helsinkiin ja se on loma hip hei! Mutta nyt tämä neitokainen alkaa karistella unihiekat silmistä ja töihin täytyisi lähteä. Hauska päivä tulossa, nimittäin emännointiä Winter Wonderland- teemaisissa pikkujouluissa. Varmasti jonkinmoista materiaalia tulossa sieltä Instagramini puolella @essiesophie.

Kuulemisiin!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign