9.12.14

Quick hello


Heippis ja uudessa viikossa mennään taas :) Pikaisesti moikkailen, täällä huhkitaan tenttimateriaalien kanssa aamusta pitkälle iltapäivään. Viime viikonloppukin sujui suurinpiirtein ylläolevissa tunnelmissa: Perjantaina harmaan ja sateisen päivän piristeeksi otin taukoa kouluhommista ja kävin ystävieni kanssa Sweet Vaasassa kakkukaakaolla. Kaakaon kylkeen saa aina täällä vaahtokarkin, jonka voi upottaa juomaan. Tällä kertaa päälle oli taiteiltu myös lumihiutale kanelista. Miten söpöä!

Olen aivan hulluna huonetuoksuihin sekä tuoksukynttilöihin. Uusimman ihanan mausteisen tuoksun löysin Indiskasta ja sitä polttelen lähes joka päivä. Kynttilät tuovat kivaa tunnelmaa kotiin. Kun kynttilä on täysin palanut, jäljelle jää nätti rasia, jonka voi käyttää vaikka korujen säilytykseen :) Hyvä lahjavinkki myös!

Lauantai ja sunnuntai kuluivat pääosin alimmaisten kuvien tunnelmissa. Jäin kuin jäinkin loppujen lopuksi Itsenäisyyspäivänä ihan vain kotosalle. Mummo mikä mummo ;) Sunnuntaina oli huikean salitreenin vuoro ja nyt kolottaa paikkoja. Etsiskelin netistä inspiraatioksi kaiken maailman vinkkejä treeneihin ja nyt tuntuu, että olen löytänyt ne itselleni sopivat liikkeet. ( I heart jalkaprässi) Täytyy etsiä, josko Helsingin suunnasta löytyisi kuukaudeksi jokin sopiva sali, ettei homma mene aivan mässäilyksi loman aikana.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin siis! Eilen kävin kyllä kotimatkalla hakemassa yhden odotetun paketin postista ja hetken testailun jälkeen ilokseni totesin, että nuo ihanuudet sopivat kuin hansikas. Mitä olin siis tilannut? Sen kerron teille piakkoin :)

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign