23.12.14

The perfect nude lipstick


Värikkäät huulet tuovat asuun aina kivaa pientä boostia, mutta useimmiten pyrin meikkaamaan päivämeikkini melko neutraaliksi. Siitä syystä suosin ruskeita sävyjä, sillä niistä on helppo loihtia kuulas meikki, kuitenkaan näyttämättä siltä että olisi lähdössä viettämään lauantai-iltaa. Huuliin olen yleensä sipaissut joko hennon vaaleanpunaista tai sitten ihan vain melko väritöntä kiiltoa. Viime viikolla soin itselleni yhden joululahjan ennakkoon ja sattumalta löysin sen täydellisen nudepunan.

Nudet sävyt huulissa ovat melko haastavat, sillä sama sävy ei sovi kaikille eikä väri ole välttämättä lainkaan sama kuin miltä se näyttää putelissa. Liian vaalea sävy huulissa ei ole myöskään edustava, vaan ne saattavat helposti olla melko suttuisen ja huolimattoman näköiset. Etenkin ihan mattapintaisten punien kanssa kannattaa olla tarkkana tässä asiassa. Liikkeessä ollessani sain myyjältä apua sävyn etsimiseen, mikä oli huomattavasti helpompaa ja etsintää helpotti, kun sai kuvailla millaista lookkia olisi hakusessa. Lopulta päädyimme Diorin nudepunaan, jossa on hieman kiiltoa mukana. Sävyn nimi itsessäänkin on ihan vain Nude. Punaa voi käyttää ihan reippasti, eikä tarvitse murhetia, että huulista tulee tunkkaiset. Huulet voi myös jättää rajaamatta, sillä väri ei leviä huulilla. Tottakai rajauksen avulla pystyy hieman huijaamaan ja muotoilemaan huulia esimerkiksi paksummiksi ja toisinaan se olisi ihan kivakin vähän kikkailla niiden kanssa. Hyvä pohjustus komppaa myös pysyvämpää väriä huulilla. Voisinpa vaikka tehdä joku päivä jonkinnäköisen tutorialin siitä, mite itse teen yleensä huulimeikkini. Vai mitä sanotte?

Huomenna se sitten on, Jouluaatto! En voi oikein uskoa, että jälleen kerran ollaan tässä vaiheessa. Onneksi olen ennättänyt hankkia kaikki lahjat ja nyt voin vain huilailla muutaman päivän. Tässä vaiheessa toivotankin jo vähän etukäteen ihanat joulut kaikille teille ja kiitokset kuluneesta syksystä <3


Lipstick: Dior (Nude), saatavilla esimerkiksi Stockmann Beauty- liikkeistä2 comments:

  1. I really want to try this lipstick now!!!!!


    http://mariannapapagiannopoulou.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign