21.1.15

Bags under my eyes are Prada

Toivepostausta kehiin! Viime vuoden puolella toivottiin pientä esittelyä laukkukokoelmastani ja pienellä viiveellä tänään olisi vuorossa siis katsaus käsveskoihini. Kokoelma ei ole kooltaan päätähuimaava, mutta hitaasti ja harkiten se kasvaa :) Merkkejä löytyy myös laidasta laitaan, mutta eniten omistan Mulberryn laukkuja. Niitä löytyy kolme kappaletta. Ja tässä samassa mainittakoon, että Mulberry on yksi suosikkimerkeistäni laadun sekä brändin suhteen. Pikeimmittä puheitta käydäänpä siis kokelmaan tarkemmin kiinni.

// Hi there! One of my readers wanted me to show you my bag collection and here it is :) It's not that big (yet), but I use every single one of them. Most of my bags are from Mulberry, which is one of my favoure brand. I like their quality and brand and that's why I think my next purchase will be from Mulberry. Before that, let's see the bags I already have :)


Aloitetaan klassikoista. Pari Mulberryä ja Luiska. Bayswater on alunperin äitini hankkima, mutta tällä hetkellä se on enemmän  minun käytössäni. Kyseisestä laukusta näkee Mulberryn laadun, sillä laukku on hankittu 2000- luvun alussa. Ja henk koht pidän tässä laukussa enemmän patinoituneesta versiosta.

Pieni Mulberryn pussukka oli puolestaan syntymäpäivälahja ystäviltäni vuosi takaperin. Käytän laukkua lähes päivittäin joko lompakkona tai pikkulaukkuna. Pienenä tilaihmeenä kulkee kätevästi myös Louis Vuittonin pochette. Lyhyempi hihna jäi Helsinkiin, joten käytän sitä useimmiten cross bodyna.


Kun haluan jotain rennompaa, poimin kaapista iki-ihanan Tiger of Swedenin hobo- mallisen hapsulaukun. Ostin tämän aarteen joskus nelisen (?) vuotta sitten ja laukku on palvellut hyvin. Ainoastaan kantokahvan ruuvit löysyvät ajoittain ja niiden kanssa täytyy olla tarkkana. Kyseinen laukku oli minulla olalla esimerkiksi täällä.

Samasta kuvasta löytyy jälleen yksi pienempi clutch. Michael Korsin ruskea lompakko on myös todella monikäyttöinen ihan lompakosta bilelaukkuun. Sisälle mahtuu Iphonet sun muut.Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä vielä kaksi kaunotarta :)


Nude Ralph Laurenin tote on uusin hankintani viime kesältä ja vaalean vihreä Miu Miun clutch on ylioppilaslahja äidiltäni. RL:n laukku on tällä hetkellä kovimmassa käytössä ja kuten olette varmaan huomanneet, se myös päätyy useimpiin asukuviinkin mukaan.

Miu Miun pikkulaukku on taas todellinen aarre! Raukka on kuitenkin joutunut kestämään vähän karumpia välikohtauksia, mutta tässä taas huomaa mikä on oikeasti laatua. Miu Miu näyttää edelleen samalta kuin silloin kun otin sen pussista pois ensimmäisen kerran (miinus pieni kuulakärkikynän jälki). Yhtään vinkkejä muuten miten tuosta saisi kynän jälkeä vähän pois?


Tässäpä siis laukkukokoelmani! Kuvista puuttuu vielä yksi Mulberryn jättimäinen weekend bag, johon pakkaan tavarat lähes aina kun reissu kutsuu. Se käy myös näppärästi salikassista. Tähän kokoelmaan olisi myös tarkoitus seuraavaksi hankkia Mulberryn medium Lily mustana kultaisilla detaleilla, mutta luulempa että hankinta menee suosiolla kesän puolelle :)

Täällä Vaasassa on ihanan aurinkoinen pakkaspäivä tällä hetkellä, mutta tuttuun tapaan päivä kuluu tenttiin lukiessa sisällä. Alkuillasta suuntaan kuitenkin salille ja voisinpa vaikka infrapunasaunassakin käväistä ;) Kivat keskiviikot kaikille!

4 comments:

 1. Ihania laukkuja sinulla!😍 minusta on vuoden aikana kuoriutunut kunnon laukkutyttö ja rakastan laukkupostauksia sillä niissä näkee aina jotain todella kaunista😍😍❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia! Laukkupostaukset ovat myös minun suosikkejani ja niistä saa myös inspiraatiota seuraaviin laukkuhankintoihin :)

   Delete
 2. Kiva kokoelma! :) Bays on mielenkiintoisen näköinen tuossa värissä ja nahassa. Minunkin lempparimerkki oli ennen Mulberry ja omistin aikanaan jopa seitsemän merkin laukkua, nyt merkin laukkuja on neljä. Nykyään lempparimerkkini on ehdottomasti Céline, jonka valikoimasta seuraavakin laukkuni tulee olemaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Voi mikä kokoelma :) Célineen en ole tutustunut vielä muuten kuin asusteiden kannalta tarkemmin, mutta täytyypä katsastaa merkin laukkuvalikoimakin. Ja jos totta puhutaan niin Mulberryn lisäksi haaveilen myös YSL:n laukuista, nyt kun alettiin haaveilemaan ;)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign