23.1.15

FreezingBoom se on viikonloppu taas! Tänään kävin päivällä yhdessä tentissä ja sen jälkeen kipaisin ruokakaupan kautta hamstraamassa vuoden ensimmäiset tulppaanit kotiin. Kohtapuoliin pitäisi myös junan kuljettaa erään hyvän ystäväni tänne Vaasaan ja tiedossa on viikonloppu, jonka aikana olisi tarkoitus koluta kaikki paikalliset nähtävyydet ;) Eli itsekin pääsen pitkän tauon jälkeen taas kantispaikkaamme Sweet Vaasaan.

Ehdittiin myös Jonnan kanssa päivällä kuvata vähän talvista asuakin. Valo ei ollut mikään maailman paras, mutta talvisin tilanne on mikä on ja onneksi kevääseen ollaan koko ajan menossa. En ollut pakannut Helsinkiin ollenkaan kuvien vaaleaa villakangastakkia, joten sen vuoro oli tänään :) Kivasti mätsäsi pipo ja takki keskenään ja oli ehkä vähän semmoinen pakkasneiti- olo tuolla ulkona kun kuvailtiin. Liekö turkiskauluksella ja tupsupipolla vaikutusta fiilikseen :) Tässä siis muutamat ruudut, olkaa hyvä!

// Friday, finally! Soon my friend should arrive in here and our weekend is about to start. This weekend is all about having a good time with friends and of course, visiting cafe Sweet Vaasa ;) But earilier today, me and Jonna photoshooted today's outfits and I was wearing nude Zara jacket with a fur collar together with pom pom hat and some heels. The jacket is one of my favourites and here's some photos about that and the whole outfit :)WEARING
Pipolaki Pom pom hat
Zara coat
Bik bok scarf
Mulberry bag
H&M trousers
Bianco shoes

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign