17.1.15

Make up organizer


Yksi asia, mikä tarttui mukaan Tallinnan reissulta, oli kuvan näppärä meikkiteline. Viime aikoina on hermo mennyt likaantuvaan meikkipussiin ja kun sieltä pussista ei meinaa löytää mitään. Kyseinen meikkiteline on Duroyn ja tuli vastaan eräässä kauppakeskuksessa meidän shoppailukierroksen aikana.

Tällä tavalla siis pysyy tavarat tallessa ja siistinä. Eli toisin sanoen hyvästi likainen, pölyyntyvä meikkipussi! Telineestä nappaan myös näppärästi pikku pussukkaan mukaan ne meikit, joita saatan tarvita päivän mittaan :) Tämmöisistä meikkitelineistä on toki hehkutettu jo muutama vuosi, mutta jälkijunassa kun tullaan niin heräsin vasta nyt että hei semmoinenhan olisi todella näppärä! Sitäpaitsi eikös nämä ole aikalailla loppuunmyyty täällä suomen päässä? Löytyykö teiltä muita kyseistä lokerikkoa meikeille? Näitähän on varmaankin miljoonia eri kokojakin.

// My new make up organizer from Duroy, which I bought from Tallinn. I like to organize my make up and this is also a good way to keep them clean. There's room for lipsticks, brushes, blushes etc :) I like it! What about you guys?

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign