7.1.15

Something from the sale

Viime sunnuntaina kävin äitini kanssa keskustassa ja tarkoitus ei ollut niinkään aleshoppailla, mutta espaa pitkin käppäillessämme vastaan tuli COSin liike ja ale-kyltit. No käydään ihan vain pyörähtämässä. Vähän kauemmin meillä siellä sitten meni kuitenkin ja minun matkaani lähti liikkeestä tämä ihanan lämmin ja muhkea neuletakki.


Olin jo jonkun aikaa etsiskellyt tällaista ns. pörröistä pidempää neuletakkia, jonka pukee mielellään päälle talvella ja kesällä voi neuletta käyttää takin sijasta. Sen verran tiivistä on kuitenkin tuo neulos.Luonnonvalkoinen väri sopii kivasti niin perus mustan kuin värienkin kanssa. Aika varmasti tulen yhdistämään takin rennosti topin, farkkujen ja nilkkureiden kanssa. Hattua unohtamatta ;) Näitä taisi olla myös mustana vielä COSilla, eli kipin kapin pohjoisespalle, mikäli on hakusessa simppeli ja lämmin neuletakki pienellä twistillä.

// As I mentioned on Sunday, I've done some sale shopping and this knit I found from COS. I've been looking for something like this for a while and I'm very pleased I found it now. It matches perfectly with a pair of jeans and a simple top. I might even add a hat too. So simple and easy to wear everyday around the year :) The store had theese in black, too, so if you're looking something like this I suggest you to take a look at the COS store.

Kivat keskiviikot! Have a nice Wednesday! XX

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign