19.1.15

Vaasa home

Terkut Vaasasta! Saavuin eilen yöllä junalla laukkuineni ja tavaroineni tänne ja heti aamusta reippaana opiskelijana kävin luennolla sekä sain tehtyä tämän viikon harjoitustehtäviäkin pois alta. Päivällä kampukselta pois päästyäni suuntasin Anttilan kautta ja kävin vihdoin ja viimein ostamassa uuden maton kotiini, jota olin katsellut jo piiiiitkään. En vain ollut raaskinut sitä aiemmin ostaa ja ehkä vähän odottelin, josko se olisi ollut alessa. Eipä ollut, mutta silti se lähti mukaani. Ihan perusmattoja ei meinaan löydy yhtään mistään. Oikeasti. Mutta jos etsit vaikka ankan muotoista pinkkiä mattoa (en oikeasti etsi) kylppäriin niin johan on hyllyt täynnä vaikka mitä eri variaatioita. En ymmärrä...

Kotona sitten kun olin raivolla siivonnut lattiat ja vähän koko kämppääkin sekä asetellut uuden matonkin, innostuin hieman kuvilemaan kotiani. Nyt voin jo sanoa, että ollaan aika lähellä valmista asuntoa. Tosin edelleen pitäisi pikku juttuja hankkia, mutta minulla ei ole mitään pakottavaa tarvetta koluta sisustusliikkeitä. Ja voi miten paljon avarammaksi koko kämppä tulikaan kun vaihdoin tumman maton vaaleaan! Ja ihanan pehmeä tunnelmakin täällä on :)
Anttilasta löysin samalla reissulla myös yllä olevan pienen rasian, joka käy vaikka korurasiana yöpöydällä.JOIK:n vaniljan tuoksuinen kynttilä on aivan täydellinen! Tuoksu on ihanan aito ja pehmeä, eikä tuoksu kuitenkaan liikaa asunnossani. Tuoksuvariaatioitakin on hyvin monia eikä hintakaan ole päätä huimaava. Suosittelen!
Pilkahdus uudesta matosta.
Eli melko vaalealla sisustuksella mennään, mutta ripaus väriäkin löytyy :) Ihanaa maanantai- iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

// Here's some details about my home in Vaasa. Have a nice Monday evening! Xx

Follow me on Bloglovin

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign