13.1.15

Wanderlust

Liekö syynä se, että Euroopan kohteiden vaihtarihaku on meillä nyt käynnissä ja se, että olin eilen puolet päivästä koulutuksessa koskien työtäni Matkamessuilla (mikä järjestetään tällä viikolla). Nyt on paha matkakuume! Sydney ei siis tärpännyt tällä kertaa vaihtokohteena, mutta yhtä korkealla listallani on ah niin ihana Marseille Etelä- Ranskassa. Erehdyin vähän pinnailemaan Marseillea ja voin sanoa, että tämä neiti on nyt ihan ällikällä lyöty. Sinne siis lähtee ehdottomasti hakupaperia. Plan b on rakas tuttu Barcelona ja plan c Pariisi. Mutta Marseille, I love you! Vaihdon aikana voisi samalla helposti reissata muita Ranskan rannikkokaupunkeja, kuten Nizzaan ja St. Tropeziin.

Tulevan kesänkin reissua kuumottelin eilen ja kovin tekisi mieli lähteä Kroatiaan. Finnair kun aloittaa suorat lennot Splitiin, joka on kuulemma yksi ihastuttavista rantaloma/ löhöilykohteista. Merimursuna siis viettäisin koko loman, joko biitsillä tai veneessä. Saariakin voisi kierrellä ja iltaisin syödä suussasulavia meren herkkuja!

Pictures: Pinterest

Jotta minun hirmuinen matkakuume edes vähän laantusi, ostmme erään ystäväni kanssa eilen illalla liput ja koko tämän päivän vietämme etelänaapurissa Tallinnassa ;) Tiedossa on pieni getaway, joka sisältää shoppailua, ruokaa ja rentoutumista. Täälläpä siis ollaan jo heräilty ennen kukonlaulua ja tällä hetkellä laivan nokka on kohti Tallinnaa. Kelin pitäisi olla oikein kiva koko päivän, eli kuvamateriaalia on tulossa myöhemmin. Jonkin verran postaan varmaankin Instagramiin (@essiesophie), mutta myöhemmin myös tänne. Pysykäähän siis kuulolla tai seuratkaa Instagramiani, niin pääsette kurkistamaan ns. behind the scenes ;)

Kenelläkään kokemuksia Marseillesta?

Superia tiistaita! XX

// Nice Tuesday folks! Here I am dreaming about travelling. Don't know if it's because I had a training for my job at the Matka fair 2015 or because I'm applying as an exchange student to Marseille, France. I went to Pinterest and search pictures about Marseille. I'm sold <3 Can't wait to get the results for the exchange!

Next summer I also would like to travel to Croatia. Split desires me the most and finnair is flying there straight from Helsinki. One week of sun, sea and delicious food... Yes please!

Right now I'm on my way to Tallinn, Estonia for the day with my friend. Today's agenda includes shopping, good food and wandering around the city. A small getaway which (hopefully) helps my wanderlust ;)

Any tips about Marseille?

XX

2 comments:

  1. Huomenta! :) Marseillesta mulla ei ole kokemusta, mutta Nizzassa käyneenä voin kerta paikan olevan aivan ihana!<3 Kannattaa ehdottomasti käydä, jos vaan on mahdollisuus. Onnea vaihtopaikan haulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtavaa ja kiitos Essipauliina vinkistä! Nizzasta olen kuullut paljon hyvää ja sinne aion ehdottomasti reissata mikäli pääsen Marseilleen :) Ja kiitos tsempistä, itsekin ristin sormet ja varpaat täällä :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign