16.2.15

Blues


Ai että miten voi tulla niin paljon lisää energiaa arkeen jo pelkästään siitä että paistaa aurinko? Aamuisinkin on ihan mielettömän paljon helpompi herää ja esimerkiksi tänään pomppasin heti herätyskellon soidessa ylös. Ei edes vähän aikaa sitten torkutin ties kuinka pitkään aamuisin ja tuntui, että heräilin vasta puolen päivän jälkeen. Melko monet aamuvirkku- kaverini naureskelevatkin minulle aina silloin tällöin, kun tämän neidin päässä ei liiku yhtään mitään ennen päiväkahveja. Ihan turha edes kysellä mitään järkevää kun vastaus voi olla ihan mitä tahansa. Mutta, valon lisääntyessä alan yleensä keväisin kääntämään kelkkaani ja heräilen mitä aikaisemmin. Se adrenaaliinipiikki, minkä saa kun näkee että aamulla paistaa aurinko, on aivan jotain mieletöntä.

Tänään on siis viikko lähtenyt käyntiin yllättävän skarpilla asenteella. Edes viikonlopun ystävänpäivätanssit eivät painaneet tämän neidin askeleissa. Käppäilinkin aamulla sen verran aikaisin kampukselle, että ehdin nautiskella aamupalankin siellä. Sen jälkeen saimme jopa ystäväni kanssa pidettyä pientä lukupiiriä ja harjoittelimme vanhojen tenttien avulla tulevaan kokeeseen. Toisinaan siis yltiöankea maanantai voikin olla ihan ookoo :)
Viime aikoina olen myöskin hiihdellyt täällä aika paljon kumppareissa, thank god olin fiksu viime syksynä ja satsasin hyviin, klassisiin kumppareihin. Katujen kunto kun on mitä on ja kyseiset saappaat ovat ihan salonkikelpoiset etenkin rennon neuleen ja farkkujen kanssa. Näillä pikkupakkasilla tämä vilukissa viihtyy myös tuossa ihanassa tummansinisessä B Vertigon untuvatakissa, joka sopii mielestäni kuin nenä päähän tähän asuun! Mitä te siellä ruudun puolella olette mieltä? Rohkeasti vain näppäimistö laulamaan :)

// Here's one of my favourite outfit from the last week :) So cozy and warm. Thank god I bought those Hunter boots last autum because the streets here are in a horrible condition. Usually I've been wearing them together with a cozy knit and jeans. What do you guys like about my outfit?WEARING
B Vertigo down jacket
LV bag
Lexington knit
Gina Tricot jeans
Hunter boots
Céline sunnies

Oikein mukavaa maanantaita sinnekin! Have a nice Monday!


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

6 comments:

 1. Ihana asu jälleen essi!❤️❤️💕 noi kumpparit on kyl nii hyvä ja järkevä ostos ja itelläki juuri samaiset kengät ostoslistalla(vieläkin)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Emilia :) Joo ehdottomasti Hunterit kannattaa hankita! Niitä voi muutenkin käyttää ihan ympäri vuoden. Aika paljon olen niitä nähnyt myös myytävän Facen eri merkkikirppareillakin :)

   Delete
 2. Sun asut on aivan ihania, ja nuo saappaat voisin ottaa omaan käyttöönikin oikein mielellään! Sun asukuvat antoi fiilistä lähteä kuvailemaan asua pitkästä aikaa, vaikka flunssassa kotona makaankin :-D

  http://pinjafin.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih kiitos ja ihanaa jos inspiroi! :) Tsemppiä flunssan kanssa ja täytyypä käydä kurkkaamassa millaisia asukuvia sait otettua :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign