4.2.15

Eat, sleep, train

Treenaus on iso osa arkeani, on aina ollut. Etenkin täällä Vaasassa siihen on helppo panostaa ja kuin huomaamatta salillakäynnistä on tullut yksi päivieni kohokohdista. Vaihdettuani vuodenvaihteen jälkeen saliin, josta oikeasti tykkään ja siellä on hyvä trrenata, se on myös eräänlainen rentoutumisen tapa minulle. Musiikit korville ja ajatukset pois kaikesta.

Tänään olisikin vuorossa pientä motivaatiobuustia myös sinne teille :) Olen koonnut Nelly.comin sporttivaatteista suosikkejani. Itse olen aina ollut sen verran välineurheilija, oli sitten kyse uusista housuista, juomapullosta tai treenipaidasta, että jokin uusi tuo aina lisäpuhtia treenaukseen. Alla on siis laaja valikoima treenivaatteita aina paidoista kenkiin. Toivottavasti löydätte suosikkinne! 

// Traning has always played a huge role in my life. One way or another. Here's some of my favourites from Nelly.com's traning clothes. From tops to shoes :) I hope you find something interesting that also inspires and gives a little boost to your traning!

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here



1. Here / 2. Here /3. Here / 4. Here / 5. Here




1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here




Ihanaa keskiviikon jatkoa! :)

(Linkit mainoslinkkejä/ Commercial links)

2 comments:

  1. Moi! Mille salille oot siirtynyt ja millä kävit ennen :-)? Itse juuri pohdiskelen salivalintaa ja kaikki vinkit kelpaavat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Jos siis tarkoitat Vaasan saleja niin ennen kävin Fit 1:ssa ja sieltä vaihdoin Wasa Movelle :) Fit1 on tosi täynnä niihin aikoihin kun itse olen tottunut treenaamaan, mutta se oli todella edullinen (19,90€/kk). Move on siitä hyvä että siellä on naisille myös oma puoli, ei ruuhkaa ja infrapunasaunakin löytyy! Helsingissä puolestaan treenailen Fit24/7- saleilla, joissa useimmissa on myös naisille oma puoli. Kuukausi maksaa tällä salilla vaivaiset pari kymppiä :) Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua!

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign