7.2.15

Favourite vest


Se on helmikuun ensimmäinen viikonloppu ja aurinko helli ainakin meitä vaasalaisia eilen perjantaina. Aamupäivän tentin jälkeen olo oli ihanan raukea kun tiedossa ei ole ainakaan hetkeen mitään tenttimisiä tai muuta ja voin hetken hengähtää. Aurinko paistoi koko päivän ja se myös piristi todella kivasti. Aika keväinen fiilis oli oikeastaan eilen ;)Koska lämpötila oli plussan puolella eikä tuulikaan tuivertanut oikeastaan yhtään, päätin vuorostaan kääriytyä vähän kevyempään toppaan tällä kertaa. Liivin voi bongata myös tässä postauksessa :) Uudet Célinen New Audreytkin pääsivät käyttöön ja sopivat mielestäni passelisti myös vähän rennoman asun kanssa. Niin klassiset kun ovat!

// Nice Saturday folks! Yesterday's weather was beautiful again and we managed to get pretty awesome photos about my outfit. Last time I wore my vest over here also :) This weekend is all about spending time in the countryside with my grandparents. Eat a good food and enjoing the silence. Hope you have rexaling weekend too!
Tänään olen saapunut isovanhempieni luokse tänne metsän keskelle ja tarkoitus olisi viettää jälleen kerran vähän rauhallisempi viikonloppu: Hyvä ruokaa, saunomista ja hiljaisuudesta nauttiessa. Kuulemisiin siis! Toivottavasti teillä on myös rentouttava ja mukava viikonloppu :)

WEARING
Spooks vest
Mango knit
Céline sunglasses
Cubus scarf
Noisy May pants
Vagabong shoes
Mulberry bag


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign