6.2.15

Perfect red


Suurinpiirtein viime kesästä lähtien olen välillä kosmetiikkaa ostaessani samalla silmäillyt huulipunien joukosta sitä ihanan täyteläistä punaista punaa. Tällä kertaa kuitenkin osui ja upposi.

YSL:n punainen osui tielleni kun katselin Sokos Emotionin huulipunavalikoimaa ystäväni tehdessä omia ostoksiaan. Aluksi kokeilin väriä kämmenselälle joo näyttää aika hyvältä, mutta ei kai se ole liian marjaisa? Sitten nappasinkin myyjän siitä läheltä ja pyysin, että kokeilisimme sävyä huulille, jolloin sen oikean  punan sävyn yleensä vasta näkee. Kappas, pigmenttiä oli juuri niin kuin toivoin ja tällä saa kivaa säväytystä niin arkeen kuin juhlaan. Vielä paremmalta sävy näyttää varmasti kesällä kun iho on saanut vähän väriä pintaan :)

// Since last Summer I've been looking for a perfect red lipstick. This time it hit me. When I was wating my friend to finish her shopping, this YSL's red caught my eye. First I tried it in my hand and thought it was too purple. Or was it? Then I asked if somebody from the store could paint my lips and I could see the real colour. It was perfect: Enough red pigment and it matches with my skin. The colour would be even more perfect on Summer when my tan is darker :)


Lipstick: YSL Rouge pour couture (35)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign