20.2.15

Ripped jeans and flannel


Hehkutin kuvan farkuista viimeksi täällä ja hyvin tyytyväinen olen ollut näihin. Istuvuus on mitä parhain, ne ovat sopivan pillit ja väri natsaa just eikä melkein. Etenkin yhdistettynä ruutupaidan kanssa :) Tykkään hirmuisesti tästä asusta ja en malta, että pääsen yhdistelemään pökiä myös muunlaisten (vähän keväisempien) asujen kanssa!

// Hi guys! As I mentioned here, I've found a perfect ripped pair of jeans from Gina Tricotand I've been wearing them almost every day since. They just fit so perfectly and together with the flannel shirt, it's a match made in heaven. I just love this outfit and can't wait to wear those jeans together with some Spring items.

Mitä pidätte päivän asusta? Hih, se on perjantai jälleen! Tosin olin siinä jo eilen, liekö syynä tentti jonka kävin väsäämässä (yleensä tentit on perjantaina). Tänään eletään myös jänniä aikoja, sillä olemme täällä hieman laskelmoineet, että tieto vaihtokohteista pitäisi kilahtaa tänään sähköpostiin. Aivan satavarmaa ei tämä ole, mutta toivotaan ;) Ja hei! Alkavan kevään kunniaksi blogilla on myös vähän freesimpi ulkoasu. Olenhan sitä pariin kertaan muuttanut, mutta NYT tuntuu, että loksahtivat palaset paikoilleen profiilikuvaa myöten. Toki sen saatan kevään kevään edetessä vaihtaa, sillä minulla on päässä tietty visio, mutta materiaalia ei, eli hetken mennään ainakin nykyisellä. Mitä pidätte? :)

// What you think about the outfit? And it's Friday again! Although, I thought it was already yesterday, but propably because I had an exam and they are usually on Fridays. Anyway, happy Friday and enjoy the new layout of my blog :) I have changed the layout couple of times, but this is something I'm really happy with. Later!WEARING
Lexington down parka
BikBok flannel shirt and scarf
Gina Tricot jeans
Vagabons shoes
Ralph Lauren bag

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign