19.2.15

Spring is (almost) here

Kyllä se kevät sieltä tulee, aivan varmasti! Lisääntyneet aurinkoiset päivät ovat olleet siitä ihan ehdoton merkki. Tänään päästiin taas täällä Vaasassa fiilistelemään oikein ihanaa ja aurinkoista päivää, vaikka aamulla näytti uhkaavasti siltä että olisi satanut koko päivän. Aika kivasti alkaa katukuvakin heräilemään kevääntuloon ja etenkin kukkakauppojen edustat ovat täynnä värikkäitä kukkia. Tänään vaihdoinkin kuihtuneiden tulppaanien tilalle uudet raikkaat ja koti sai pientä piristystä :)Kevätsiivous pitäisi kylläkin tässä jossain vaiheessa tehdä. Ensi viikon jälkeen alkaa meinaan sellainen rumba koulujuttujen suhteen, että nyt jo ihan kauhistuttaa. Tai ainakin se kalenterissa se näyttää aika pahalta. Siksi pitäisikin hoitaa nyt kaikessa hiljaisuudessa muita asioita etukäteen, ettei kaikki tehtävät kaadu samaan aikaan niskaan. You know? Kirpparille sain onneksi vietyä eilen reilusti vaatetta ja toivotaan, että ne sieltä myös häviävät (Vaasalaiset huom! ;))

Mites siellä ruudun toisella puolella näkyykö kevään merkkejä? :) 


// Spring is on its way! Few snapshots from this week. I love tulips and bought some today, they are so refreshing :) Any signs of Spring over there?Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

  1. Hei mille kirpparille oot vienyt vaatteita?! Vois kävästä katsomassa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam & Ewa siinä Varastokadulla ! :) Unohtui vallan mainita. Siellä hyllykkö numero 210 on seuraavat pari viikkoa minun ja kaverini käytössä. Vein sinne eilen vaatteita ja varmasti pari kertaa vielä käyn täydentämässä tässä viikkojen ajan. Tavara on ihan perus Mango/ Zaraa ja sitten myös merkkitavaroitakin mm eräs Tiger of Swedenin villakangastakin ajattelin kiikuttaa sinne :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign