23.2.15

SWISS whitening


(Yhteistyössä SWISS Clinic/ Postaus sisältää tuotesijoittelua)

Muutama viikko sitten minuun otettiin yhteyttä SWISS Cliniciltä ja kysyttiin, josko minua kiinnostaisi yhteistyö heidän kanssaan. SWISS Clinic kehittää ja myy kauneudenhoitotuotteita, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan maksimaalisen kauneutensa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tuotteet ovat innovatiivisia, helppokäyttöisiä sekä tehokkaita. Itse yritys on alunperin ruotsalainen, mutta tuotekehitys tapahtuu Sweitsissä. Tuotevalikoimasta löytyy muun muassa eri tyyppisiä hampaidenvalkaisumenetelmiä, ripsiseerumeita, kauneusravinteita sekä hiuksiin liittyvä tuotteita. En ollut aikaisemmin kuullut kyseisestä yrityksestä, mutta pienen tutkiskelun jälkeen suostuin ilomielin. Tuotteet vaikuttivat laadukkailta ja itseasiassa olimme juuri kavereideni kanssa puhuneet erityyppisistä hampaidenvalkaisumenetelmistä. Aikamoinen sattuma!

Valitsin valikoimasta siis SWISS Whitening hampaidenvalkaisun. Valkaisumetelmä on hammaslääkäreiden kehittelemä ja lupaa valkoisemmat hampaat jopa neljäksi vuodeksi. Toimitus oli ripeää ja pääsin aloittamaan valkaisuprosessin nopeasti. Paketista paljastui kaunis rasia, jonka sisällä oli kaikki tarvittavat välineet: Kolme eri kokoista muottia, säilytysrasia sekä valkaisugeeli. Ohjeet löytyivät tuotepakkauksen takaa. 

Ideana on siis, että asiakas pitää muotteja, joissa on valkaisugeeliä, suussaan päivittäin 30-50 minuuttia. Hoitokertoja toistetaan niin monta kertaa kunnes haluttu tulos on saavutettu. Ohjeissa suositellaan valkaiseukertoja vähintään seitsemän. SWISS Clinicin valkaisutuotteissa ei ole hampaiden kiillettä vahingoittavaa ainesosia, vaan valkaisu tapahtuu geelissä olevien happiatomien eli vapaiden radikaalien ansiosta. Vapaat radikaalit hajottavat puolestaan orgaanisisa molekyylejä eli värjäytymiä. Valkaisu ei myöskään vahingoita lainkaan ikeniä , eikä kirvele.


Ylläolevassa kuvassa näkyy tulos ennen valkaisujen aloitusta, sekä viidennen valkaisukerran jälkeen. Kuvia ei ole muokattu lainkaan ja ne on otettu luonnonvalossa. Eron voi jo selkeästi nähdä: Keltaisuus on hävinnyt, myös kulmahampaista, jotka ovat itselläni ainakin kaikista värjäytyneimmät. Aion toistaa valkaisukertoja vielä toiset viisi ja innoissani odotan lopullista lopputulosta :) 

Kaiken kaikkiaan kyseinen tuote täytti odotukseni täysin. Ennenkaikkea siinä, että sitä on helppo ja miellyttävä käyttää. Ilomielin voin siis suositella SWISS Clinicin tuotteita! Kaiken lisäksi SWISS Clinic haluaa tarjota lukioilleni pienen edun: Koodilla WhiteFi saatte SWISS Whitening hampaidenvalkaisusetin hintaan 49 euroa (norm 59 euroa). Tuotteen sivuille pääsette tästä.


Ihanaa uutta viikkoa! :)Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

  1. Pitäis ehkä joskus taas kokeilla hampaiden valkaisua, viime kerrasta on jo aikaa :O Nämä ainakin vaikuttaa hyviltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näitä voin hyvillä mielin suositella! Alekoodi on voimassa maaliskuun loppuun ;)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign