21.2.15

What a weekKulunut viikko on ollut aikamoista tunnemyrskyä, täytyy sanoa. En oikein vieläkään itse tajua missä mennään. Mutta tämä on elämää ja siihen täytyy vain suhtautua sillä asenteella että se kuuluu asiaan. Päällisin puolin fiilikseni kuluneesta viikosta on kuitenkin hyvin positiivinen.

Kuten eilen päättelimme kavereideni keskuudessa, sieltä ne sähköpostit lopulta saapuivat. Yksitellen, mikä oli melko piinaavaa. Sydän pomppaili ihan hirveästi. Ensiksi Espanjaan lähtevät saivat tietää kohtalonsa ja sitten oli meidän ranskattarien vuoro. Päivittelin sähköpostiani ahkerasti ja toivoin, josko sieltä kohta jo se viesti tulisi myös minullekin. Meni varmaan puoli tuntia, ei mitään. sitten aloin jo pelätä että ei tässä mihinkään lähdetä. Vihdoin se viesti pompahti itsellenikin ja arvatkaapas mitä? Tämä neitokainen muuttaa MARSEILLEEN ensi kevääksi! (jihuu!!)

Olen aivan hirveän innoissani ja adrenaliinivyöry on ollut aikamoinen. Naama on ollut kuin Naantalin aurinko. Yksi parhaimmista jutuista on vielä se, että meitä lähtee sinne ihan super porukka ja tyttöjen kanssa hommataan jokin kimppakämppä sieltä. Sitä ennen on kuitenkin paperijuttuja hoidettavana ja ja... Onhan tässä vielä aikaakin. 

Viikonloppuni on siis alkanut hyvinkin mieluisissa merkeissä ja uskon, että tämä uutinen antaa minulle hyvin paljon positiivista lisäboostia koko vuodelle. Tästä on hyvä jatkaa :) Oikein antoisaa viikonloppua ihanaiset!

// I got accepted as an exchange student in MARSEILLE, France! Im so happy and can't believe what has happened. I'll move there next January and will live there for 5-6 months. That also means that my blog will move to Marseille too! These kind of news give me so much energy and happiness :) Have a happy weekend, because I will!
 

Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

 1. Oi ihanaa, onnea kovasti vaihtoon pääsystä! :)
  Kiitos muuten ihanasta blogista, harvoin kommentoin, mutta täällä lueskellaan silti päivittäin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana <3 Juuri tällaiset kommentit lämmittävät niin hirmuisesti! Mukavaa että siellä ruudun toisella puolella tykätään :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign