3.3.15

Air Max Thea


Esittelinkin jo vilaukselta viime joulun tienoilla nämä kyseiset kengät, jonka jälkeen olen niitä kiltisti säilyttänyt omassa laatikossaan sopivia säitä varten. Mutta nyt, kadut alkavat näyttää siltä että voisin ne käyttöön ottaa. Yleensä olen käyttänyt täysin valkoisia tennareita, mutta ne ovat aikalailla kertakäyttökamaa. Tällä kertaa mustat voisivat säilyä siisteinä kauemmin. Toki minulla on edelleen muutama pari consseja, mutta ne pidän sellaisina rymyämiskenkinä, joilla ei ole niinkään väliä. 

Tälle ja ensi viikolle onkin lupailtu aika huikeita kelejä, että voisin harkita myös kevättakinkin esiinkaivamista. Jokin villapaita vain alle niin eiköhän pärjää? Etenkin nahkatakki kuumottelisi, sillä se passaisi just eikä melkein kuvassa olevien ihanuuksien kanssa. Sekä kenkien että koiran ;) En muuten ole ennen tainnut kovinkaan meidän karvatassuja esitellä täällä, mutta tässä ensimmäinen. Toinen oli kuvaushetkellä vetämässä sikeitä jossain nojatuolin alla, joten en viitsinyt sitä herätellä. Täytyy sanoa että aikamoinen söpöliini!

Mites ollaanko siellä jo kevättunnelmissa kaivettu esiin kevyempää ulkovaatetta? :) Ihanaa tiistain jatkoa!

// I'm so proud of myself, I have kept these lovelys in their box since I bought them. Over tree months ago! I haven't ruined them in the snow, only saving them for Spring. I think this is the time to finally wear them and enjoy the new, fresh sneakers. They match perfectly with a leather and a classy jacket, which is super! Have you guys bought a new sneakers for Spring? Have a nice Tuesday!


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

  1. Oh wow, meillä ainakin sataa taivaan täydeltä räntää ilmeisesti ensi viikkoon asti. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä! Juu tänne on ainakin loopuviikosta aurinkoa ja jopa +7 :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign