8.3.15

Current favourites

Kuten tässä hiljattain mainitsinkin, yleensä kelien lämmetessä alan pukeutumaan hieman rennommin ja boheemimmin. Revittyä farkkua, printtejä, värejä, hattuja... Tänä kesänä 70- luku on iso juttu, johon kuuluu etenkin printit ja hapsut. Itse en oikein hapsuja vielä osaa käyttää, mutta printit ovat uponneet aina. Olenkin bongannut Nellyn sivuilta aivan törkeen siistejä juttuja! Todella paljon on myös off shoulder- yläosia niin paidoissa kuin mekoissakin.

Mikäli 70- luku ei kuitenkaan uppoa, ei tarvitse piileskellä koko sesonkia vaan rohkeasti pukea ylleen sellaista, missä on varma olo. Nykypäivänä kun ei tarvitse orjallisesti noudattaa sesonkeja, vaan voi yhdistellä ajattomia klassikoita kauden suosikkien kanssa. Tähän alle olenkin koonnut useita suosikkejani kevättä ja kesää varten, joita pukisin mieluusti myös itselleni. Mulle kaikki tänne kiitos ;) Löytyykö omia suosikkeja?

// Hi there! Here's my current favourites from Nelly and Daniel Wellington. I just love bright colours and prints. There's couple of this seasons it items and some classics too. Hope you like them! Daniel Wellington watch is one of my current favourite also :) Such a beatiful watch!


1. Here / 2. Here / 3. Here4. Here / 5. Here6. Here / 7. Here8. Here / 9. Here / 10. Here(Mainoslinkkejä/ ad links)


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign