19.3.15

Esplanade


Hei taas! Alkuviikko on kulunut super kiireisissä merkeissä, hyvä että olen edes silmiä ehtinyt lepuuttaa. Töitä, töitä ja töitä... Tänään kuitenkin päätin että vietän rauhaisan koti-illan ja keskityn hetkeksi kouluhommiin. Taisinpa tuossa hetki sitten ottaa reilu kolmen tunnin päikkäritkin (mitenniin univelkaa?).

MUTTA, aurinko sen kuin vaan jatkaa meidän iloitsemista. Mikäs sen parempaa tapaa nauttia auringosta kuin viettää rento päivä puistoissa kävelleen, kahvilla tai vaikka ihan vain ulkona istuskellen :) Viikonloppuna käppäilin keskustassa jälleen kerran rennossa kaupunkiasussa valkoisine takkineni. Monet ovat kyselleet sen perään ja nyt jos sitä ei enää H&M:llä löydy niin no worries! Muun muassa Zarassa, Gina Tricotissa, Vero Modassa ja olisko vielä Mangossakin vastaavaa mallia ja valkoisena.

Huomisen päivän jos vielä jaksaisin rutistaa töiden merkeissä ja sen jälkeen alkaakin oikein mieluisa viikonloppu :) Siitä lisää myöhemmin! Nyt koitan saada ajatukseni taas koulujuttujen pariin ja hoitaa vähän niitäkin pois alta. Kuullaan!WEARING
H&M coat
Mango sweater
Gina Tricot jeans
Nike shoes
Mulberry purse
Céline sunnies

// Hello again! I've been working like a maniac for the past few days so that's why it's been quiet here again. BUT the sun has shown every single day and what could be a better way to enjoy it than walk in a park? Here's my casual look for that. Do you like it? :)


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

4 comments:

 1. Ihanan raikas, keväinen asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Niin mukavaa kun voi pukeutua vähän kevyemmin.

   Delete
 2. Gorgeous Outfit Girl! And your blog is amazing! xxx

  www.csengespoint.blogspot.hu

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign