23.3.15

Hint of blue


SHIRT: Zara

Zaran murrettu vaaleansininen paita osui jo muutama viikko sitten silmääni siellä kierrellessäni, mutta jäi rekkiin. Viime visiitilläni Helsingissä törmäsin kyseiseen vaatekappaleeseen taas uudemman kerran, ja hieman hassusta väristään huolimatta päätin kuitenkin sovittaa puseroa. Yllättävää kyllä, väri sopii mielestäni minulle hyvin ja olenkin hetken aikaa vastaavaa vaaleansinistä puseroa etsinyt. Sehän lähti sitten kassan kautta mukaanikin vielä ja puin paidan heti lauantaina. Yhdistin sen revittyjen farkkujen  sekä mustien nilkkureiden kanssa. Valkoinen takki ylle ja raikas asu oli valmis. Pusero on ihanan kevyttä ja ilmavaa materiaalia, joka sopii myös hieman kesäisemmällä ilmalla käytettäväksi. Etenkin valkoisten housujen tai shortsien kanssa näkisin tämän :)

Yleensä olen käyttänyt enemmän punaisen ja oranssin eri sävyjä, sillä tuntuu, että lämpimät värit sopivat minulle paremmin. Ei tämä murrettu sininenkeään ole kuitenkaan paha, vai mitä?

Täällä Vaasassa on viikko aloitettu aika skarpisti. Olin aamulla jo ennen kello 10 kampuksella aamiaisella ja päivän aikana olen saanut tehtyä viikon kiireisimmät hommat tehtyä. Nyt täytyisi suunnata kohti kauppaa ja ostaa jääkaappiin hieman täytettä. Sitten vielä illan päätteksi kotikin pitäisi siivota. Salillemenosta puhumattakaan. Katsotaan riittääkö aika näihin kaikkiin. Mites teidän viikko on alkanut?

// Usually I've preferred warm colours more than cold, but this blue shirt was a must have. What do you think? 

 

2 comments:

  1. Hyvältä näyttää tuo kokonaisuus ja ihanan värinen paita! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iso kiitos! :) Se on kyllä ihana!

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign