2.3.15

Homemade juice


Valmistan lähes päivittäin kotonani smoothieita, sillä ne ovat ihanan raikkaita ja pienellä vaivalla niistä saa oivan välipalan. Täällä Helsingissä ollessani laulaa kuitenkin mehulinko lähes päivittäin. Äitini hommasi kyseisen koneen meille viime vuoden puolella ja aluksi olin vähän epäileväinen sen suhteen. Taas yksi villitys ja kohta laite onkin jo vain kaapissa pölyttymässä. Mutta ei! Valmistamme päivittäin omia mehuja, joista saa helposti päivän vitamiinit ja laitetta on lisäksi helppo käyttää sekä puhdistaa. Mehulinkoon voi siis tunkea sekä hedelmiä että vihanneksia. Näin ollen ei myöskään mene turhaan ruokaa roskiin ;) Tänään tein itselleni mehua appelsiineista, porkkanoista ja kurkusta. Juomasta tuli ihanan raikasta ja piristävää harmaan maanantain keskelle. Cheers! Onko siellä ketään muuta mehulinkoon hurahtanutta?

// When I'm in Helsinki at my mom's, I prepare homemade juice almost every day. My mom bought it for us before Christmas, even though I was a bit suspicious. Another it- thing, which lasts for couple of months. But no! Juice maker is very easy to use and clean. You can make juice almost every fruit and vegetable. Today I prepared juice from oranges, carrots and added some cucumber too. It actually tasted pretty good and I think I'm going to use that combo again next time. Cheers! Is there any other ppl who loves to make their own juice?

2 comments:

 1. Löysin äskettäin tän sinun blogisi facebookista, ja ihastuin kyllä todella! ♥ Sun tyyli on niin ihana, että asukuvat ja kaikki missä sun ihanat asuvalinnat näkyy niin on niin iloa silmälle! Wau! :) Uusi seuraaja ehottomasti täällä!

  ❤:llä Henna/HENNAM.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vautsi kiitos <3 Tällaiset kommentit häkellyttävät aina yhtä paljon ja piristävät päivää. Ihanan raikas blogi myös sinulla :) xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign