12.3.15

Pastel nails


Kukuu! Elossa ollaan :) Täällä sykitään kirjanpidon parissa huomista tenttiä varten ja siksi on ollut hieman hiljaisempaa. Aika hyvä fiilis tällä hetkellä, tänään täytyy vielä vähän kertailla asioita ja sitten se on vain Herran haltuun koko homma.

Koko viikko onkin siis mennyt jossain ihme ylikierroksissa pitkien sekä hektisten päivien takia. Siitä olen kuitenkin hyvinki ylpeä, että olen kaiken tämän puurtamisen ohella käynyt myös salilla. Eilen tosin piti hieman patistella, mutta juuri siksi onkin hyvä käydä samaan aikaan kaverin kanssa treenaamassa. Silloin ei tule hautauduttua peiton alle silkasta laiskuudesta ;)

Alkuviikosta päivittelin myös hieman kynsilakka- arsenaaliani. Tällä kertaa mukaan tarttui kuvan keskimmäinen sävy, joka on vielä kauniimpi sävy luonnossa. Ihana oranssi, jossa on vivahdus korallinpunaista, ehkäpä :) Essien kynsilakat ovat ehdottomasti suosikkejani, vaikka välillä tuottaa vaikeuksia valita oikea sävy laajan valikoiman joukosta. Kyseinen oranssi lakka kantaa nimeä Resort Fling. Pidän myös sävyjen hauskoista nimistä, jotka jäävät kyllä erittäin hyvin mieleen ja näin ollen on helppo valkata sama puteli uudestaan hyllystä.

Nyt takaisin kirjanpidon kimppuun :) Aurinkoista torstaita!

// Hi again! I've been studying the whole week for my accounting exam which is tommorow. That's why it's been a bit quiet in here, but today I want to share one of my favourite nailpolish with you. I've always liked Essie and it didn't left me empty this time either. I love the pastel orange in the middle and it's called Resort fling ;) Indeed it reminds me of some kind of tropic holiday! Perfect colour for spring and summer :)

But now back to studying like a maniac. Talk soon!

 
Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

  1. Aivan täydellisen värinen tuo vaaleanlila lakka! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on just eikä melkein! :) Hitsi kun mulla ei sitä nyt tässä lähettyvillä ole että olisin voinut vinkata sävyn nimestä :/

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign