20.3.15

Pause


Huh, se on viikonloppu nyt! Selvisinpäs ;) Kuten olenkin muutaman kerran todennut, en ole mikään aamuvirkku ja tämä viikko on ollut yhtä aamu viiden herätystä joka päivä. Onneksi päivät eivät ole olleet mitenkään hektisiä vaan melko leppoisia loppujen lopuksi. Melkoisessa horroksessa sitä ollaan kuitenkin menty joka päivä.

Tänään illemmalla aion pitkästä aikaa istua alas erään ystäväni kanssa ja korkkaamme pullon kuohuvaa sekä parannamme maailmaa. Ihana päästä vähän tuulettumaan :) Pidin myös pientä paussia täällä kotona päivällä ja avasin kotiterassikauden: Lämmin viltti, kuppi kahvia ja iso kasa lehtiä. Tosin ehdin selailla vain yhden lehden, ennen kuin kylmyys iski.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonlopun alkua :) Xx

// I made it! The whole week has been quite busy, but now it's my time to relax and enjoy the weekend. In the evening I'm about have some after work together with my friend. Having a bottle of sparkling wine and talk about girly things. It'll be fun :) 

I also had a little time out earlier today. For the very first time I had a cup of coffee, magazines and a blanket on our porch. So relaxing! 

Hope you will have a nice weekend :) XxFollow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

 1. Tosi kivan oloinen blogi! Vaikuttaa kivalta luettavalta ja tykkään sun tyylistä :)
  Opiskelen myös Vaasan kauppiksessa ensimmäistä vuotta ja törmäsin blogiisi sattumalta.
  Aiempaan postaukseen viitaten, miten päätit lähteä Ranskaan vaihtoon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Oi miten hauskaa!

   Olen lukiossa opiskellut ranskaa ja halusin jonnekin suht lämpimään. Sattumalta sitten katselin Ranskan vaihtokohteita ja ilmeni, että juurikin Etelä-Ranskassa on yksi kohde: Marseille :) Vähän googlettelin ja kun näin miten kaunis kaupunki se on, olin aika myyty. Parastahan tässä on se, että sieltä pystyy reissaamaan tosi näppärästi myös muihin Etelä-Ranskan kaupunkeihin ;)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign