31.3.15

Random questions and answers


Heippis! Tällä kertaa olisi vuorossa hieman erilaista postausta. Sain viime viikolla Jannalta haasteen, joka on kiertänyt bloggareiden keskuudessa. Jokainen keksii 11 kysymystä haastettavilleen ja samalla lukijat saavat hieman enemmän tietoa ruudun takana olevasta bloggaajasta :) Olen myös viime vuoden puolella tehnyt vastaavan postauksen. Sen voit lukea tästä. Alla kuitenkin vähän uutta tietoa meikäläisestä.

1.  Mikä sinut saa onnelliseksi?
Ihan pienetkin asiat. Jo se, että aurinko paistaa, saatan olla ihan yhtä aurinkoa itsekin koko päivän.

2. Oletko koulussa? -Mitä opiskelet? Oletko töissä? - Mitä teet työksesi?
Kyllä, täällä Vaasassa ollaan! Kauppakorkeassa opiskelen ja pääaineeni on rahoitus. Opiskelujen ohella työskentelen eräässä Suomen suurimmassa promootiofirmassa.

3. Mitkä ovat tulevaisuutesi haaveet/toiveet? 
Valmistua, matkustella ja nähdä maailmaa. Voisin jopa kuvitella asuvani ulkomailla jossain vaiheessa. Marseillesta on hyvä aloittaa ;)

4. Jos nyt pitäisi päättää niin minne ulkomaille lähtisit?
AUSTRALIAAN! Sinne on pakko päästä vielä joskus.

 5. Onko sinulla pakkomielteitä? - jos on niin mitä?
Eipä oikeastaan. Kaverit tosin ihmettelevät melko kauan kestänyttä himoani avokadoa kohtaan. Tungen sitä melkeimpä joka paikkaan. Siis ruokiin.

6. Kamalin saamasi lahja?
Jussi- villapaita. Se päätyi kaapin pohjalle samantien.

7. Jos saisit valita yhden toiveesi toteutuvan, mikä se olisi?
Läheiseni saisivat elää riemukkaan ja terveen elämän. Ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä.

 8. Missä tilanteessa häpesit itseäsi viimeksi?
Nyt ei tule ihan heti mieleen, mutta varmaankin jokin sellainen tilanne jossa olen möläyttänyt jotain ja se on kuulostanut hieman ilkeältä. Olen toisinaan melko suorasukainen. Toki viime viikonloppuna kaadoin juoman päälleni baarissa, mutta osaan nauraa sellaiselle enkä niinkään häpeä itseäni silloin.

9. Pahin pelkosi?
Jokin vakava sairaus, joka ilmenisi joko läheiselleni tai itselleni.

10. Mikä on mielesetäsi parasta itsessäsi?
Se, että olen oppinut elämään itsenäisesti ja nautin elämän pienistä iloista ja voin mennä sekä tulla miten ikinä haluan. En ole riippuvainen kenestäkään ja voin tehdä päätöksiä ihan oman perstuntuman pohjalta. Amen!

11. Mikä on lempivaatteesi?
Ääks, tällä hetkellä ehkä Vilan tekonahkapökät, jotka hankin jokin aika sitten ja olen niitä täällä hehkuttanutkin.No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign