5.3.15

Sporty and casual


Heippis! Koko päivä ollaan vietetty kirjastolla ja kampuksella kouluhommia tehdessä. Tenttiin ei tällä kertaa tarvitse lukea, mutta ensi viikolla on DL erääseen kirjanpidon harjoitustyöhön ja se meinaan aiheuttaa kyllä tälle neidille harmaita hiuksia. Toisaalta, hyvää harjoitustahan se on ennen tenttiä, mutta alku on ainakin ollut melko takkuista. Vielä kun vähän väsyneenä yrittää lukuja laskeskella niin ei kyllä nyt enää tähän aikaan onnistu. Peli poikki ja salille mars ajatuksia tuulettelemaan. Huomenna on uusi päivä!

Kaiken tämän keskellä ehdittiin kuitenkin ystäväni kanssa äkkiseltään räpsiä vähän kuvia meikäläisen rennosta, jokapäivän asusta. Theat olivat tänään myös käytössä, vaikka pojat hieman päivittelivät ettei vielä se kesä aivan ole (Joo yöllä tuli vähän lunta, mutta kadut oli kuitenkin ihan ok niin miksei?). Ja morjenstihan se aurinkokin sieltä vähän ;) Mutta mitä pidätte vähän rennommasta ja sporttisemmasta asusta? Voiko "lenkkareita" yhdistellä klassisimpien vaatekappaleiden kanssa?

// My OOTD :) Sporty and casual, which is very good combination for a long day at the campus. I've been studying here all day and finally ready to go home and hit the gym. Phew, I have to clear my mind somehow after so much calculating and thinking (Haha). Tomorrow is a new day ;) But what you guys think about my sporty outfit? Yay or no?

WEARING
Céline sunnies
Ralph Lauren bag
Zara top
Mango jacket
Gina Tricot Jeans
Nike air max Thea sneakers


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign