27.3.15

Time to move on


Tätä ideaa olen pyöritellyt mielessäni jo vuoden alusta lähtien, mutta nyt uskallan siitä julkisestikin mainita kun asioita on lyöty lukkoon ja ne ovat varmalla pohjalla. Tässä vaiheessa opintoja kun ollaan ja ensi syksynä on edessä ainoastaan kandi, ajattelin olla sen verran #yolo ja muutan takaisin rakkaaseen Helsinkiin.

Alunperin ajatuksen kylvi mieleeni äitini, joka viime joululomalla ehdotti, että miksen muuttaisi takaisin Helsinkiin? Kandin pystyy tekemään jokseenkin etänä ja miksi maksaa turhaan tyhjään asuntoon vuokraa puoli vuotta, jonka jälkeen olisin Vaasassa ihan vain pari kuukautta ennen vaihtoa. Makes sense.

Ja näin, alkuviikosta löin lukkoon uuden vuokranantajan kanssa sopimuksen ihanasta pikkuyksiöstä Helsingin katujen yllä. Kaikista hassuinta tässä on se, että muutan melkeimpä viereiseen taloon siitä, missä asuin ennen Vaasaa. Tämä asunto on melko pieni ja joudun kutistamaan omaa arsenaaliani jonkun verran, mutta eiköhän siitä hyvä tule. Pinterest onkin taas laulanut ihan kivasti kun olen koittanut etsiä hyviä ideoita pikkukodin sisustamiseen. Etenkin korkea valkoinen baaripöytä ja jakkarat houkuttelisi saada jostain sinne, mutta joudun vielä odottelemaan muutaman viikon ennen kuin pääsen kurkistamaan itse asuntoon ensimmäisen kerran. 

Tämmöisiä uutisia siis tällä kertaa :) Koko viikko on kulunut ajatusten puolesta jossain pilvissä ja olen siitä niin onnessani, että pääsen muuttamaan tutulle alueelle (joka on muuten ihan lempparini Helsingin alueista) ja kesä ei voisi paremmin alkaa!

Ihanaa keväisen viikonlopun alkua! 

// Hi all! Today's post is all about my new directions. I'm moving back to Helsinki and can't be more excited about it! The best part is, that I'm moving almost next to my old apartment were I lived couple of years ago. Isn't it funny? Future apartment is a bit smaller than what I have now, but I think I manage to make it cozy. 

Happy Friday!


(Pictures: Pinterest)

Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

6 comments:

 1. Blogissani olisi sulle haaste : http://jannakajas.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html :))

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Olen kauppiksessa ja pääaineeni on rahoitus :)

   Delete
 3. Sulla on tosi kiva blogi, sitä on ilo lukea!!! :)

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign