9.3.15

White jacketAurinkoista maanantaita ihanaiset! Toivottavasti kaikkien viikko on alkanut oikein aurinkoisissa merkeissä. Tänään heräilin aamulla suht aikaisin ja suuntasin kampukselle harjoitustyötä tekemään. Pikkuhiljaa alkaa hommat sujua paremmin ja tehtävien tekeminen on jopa ihan OK hommaa. Tiedossa on super kiireinen viikko, koska edellisen jakson tentit painavat päälle, mutta samaan aikaan täytyisi tehdä täyttä häkää uusien kurssien tehtäviä. Ja tietysti koko vuoden vaikeimmat kurssit on kaikki tungettu samaan jaksoon. How lovely is that. Ensiksi pyöritellää peukaloita muutama kuukausi ja sen jälkeen vedetään viidessä viikossa kevyet kuusi kurssia tentteineen ja harjoitustöineen sekä tehtävineen.

Kulunut viikonloppu sujui siis itseltäni kerrankin ihanan levollisissa merkeissä. Eilen vietimme lisäksi kavereiden kesken aivan ihanan leppoisaa sunnuntaita nauttien ihanasta säästä, hyvästä ruoasta ja siinä samalla saimme muutaman kouluhommankin tehtyä. Illalla marssin vielä intopiukeena salille. Aivan mielettömän positiivinen ja pirteä fiilis ollut viime aikoina! Aivan mahtavaa :) Ehkä saan tämän energiaboostin avulla suoritettua kunnialla kaikki kiireiset kouluhommatkin. Täytyy vain osata tasapainottaa koulu sekä vapaa-aika. Malttaa nauttia säästä ja levätä vaikka hommat kolkuttelisivat mielessä. 

Tässä kuitenkin vielä muutama kuva eilisestä asusta ihanan valkoisen takkini kanssa. Se pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Ja yllätys yllätys, Niket sopivat asuun myös kuin nenä päähän. Toki täällä Vaasassa tuuli aikamoisesti eilen, mutta takki piti hyvin viimaa. Huivi vain kaulan ympäri niin pärjää :)

// Nice Monday! Hope your week has started as well as mine. Today I managed to woke up pretty early and headed to the campus. I've been full of SO much energy and positivity lately, even though all the courses and excerises keep me quite busy. Don't know if it's because of the sun or what, but I just love my life at the moment. 

Here's my yesterday's outfit. It was a time for THE white jacket for the first time :) We had such a nice Sunday: Enjoing the Sun, making good food and dessert ( Mud cake !!) and we also managed to do some school work also. In the evening I hit the gym and had a great work out too. What a day!

WEARING
H&M Jacket
BikBok Scarf
Selected Femme knit
H&M pants
Céline sunnies
Mulberry bag
Nike shoes


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

6 comments:

 1. Kiva asu!:) kuinka pitkä muuten olet?

  ReplyDelete
 2. Heippa!
  Milloin olet tuon takin hankkinut? Ihastuin siihen kuviesi takia totaalisesti ja oma olisi hakusessa. Toivottavasti tuota mallia olisi vielä saatavilla :)
  Ihanaa kevättä sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Melko ajoissa, mutta hankin sen ihan heti kun oli ilmestynyt kauppoihin. Olisiko ollut tammikuun loppua :) Myös Zaralla ja Ginassa vastaavaa jos H&M:stä loppunut! Kiitos samoin :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign