15.4.15

Favourite picks of April

Tähän väliin vähän kollaasia asusta, joka päällä tallustelisin ilomielin kaupungilla. Trenssitakki on yksi jokaisen vaatekaapin must- hankinnoista ja sen yhdistäisin rennosti kapeiden housujen, teepparin sekä sujauttaisin jalkaan tennarit. Jotenkin minua kiehtoo nuo naruttomat, ehkä vähän Vans- tyyppiset tennarit. Musta tai beige versio niistä voisi sopia vaatekaappiini :) 

Ja nyt hälytys hälytys mikäli on täydellinen, vähän kevyempi huivi hakusessa! By Malene Birgerin huiveja on lisätty Booztin valikoimaan ja käykää klikkailemassa sieltä itsellenne oma, ennen kuin ne loppuvat. Itse valkkaisin juuri kuvan vaalean huivin!

Omalla must have- listallani on myös musta peruslaukku, jonne voisin survoa ihan kivasti tavaraa ja sitä voisi olallakin kantaa. Itse arvon joko Givencyn tai kollaasin By Malene Birgerin välillä. Katsotaan kumpi päätyy käsivarrelleni :)

Löydättekö omia suosikkejanne kollaasista?


// It's time for some inspiration! I've selected an everyday outfit from Boozt.com which I would wear with pleasure :) Hope you like it too. My favourites are By Malene Birger's scarf and a trench coat from Vero Moda. Which one is your favourite? :)
1. Nailpolish, here*
2. Pants, here*
3. T shirt, here*
4. Sneakers, here*
5. Bag, here*
6. Coat, here*
7. Scarf, here*

(*Linkit mainoslinkkejä/ Ad links)

Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign