30.4.15

Pre celebration

*Yhteistyössä Kotimaailma Apartments

Oikein ihanaa vapun aattoa! Kuten viime postauksessani vähän vinkkasin, oli meillä pienimuotoinen tyttöjenilta toissapäivänä. Juhlistettiin siinä samalla vappuakin skumpan ja hyvän ruoan muodossa. Puitteet tuohon kaikkeen meille tarjosi Kotimaailma Apartments, jolloin saimme yöpyä yhdessä heidän asunnossaan. Omani kun on vielä sen verran keskeneräinen, ettei siellä mitään oikein hostata ;) Kiitos siis Kotimaailmalle mahtavasta tilaisuudesta yöpyä heidän ihanassa asunnossaan!

Kotimaailma tarjoaa vaihtoehtoisen majoituksen hotellin sijaan. Majoitusvaihtoehtoja on niin yksin matkustavalle kuin perheellekin. Huoneiston hintaan sisältyy täysin kalustettu asunto mukavuuksineen ja edes omia lakanoita/pyyhkeitä ei reissaajan tarvitse tuoda. Asunnosta löytyy niin pesukone kuin tiskikonekin tilavineen keittiöineen. Asunnot on sisustettu mukavasti, joten asiakkaan on helppo tehdä olonsa kotoisaksi. Kotimaailman asuntoja löytyy ympäri Suomen jopa kahdeksassa eri kaupungissa. Monet Kotimaailman asiakkaista ovat esimerkiksi vesivahingon korjauksen ajan muualla asuvat tai sitten määräaikaisesti kaupungissa työskentelevät.

Asunto, jossa minä ja ystäväni saimme yöpyä sijaitsi Helsingin Punavuoressa todella hyvällä paikalla. Kaupat sekä ravintolat olivat sopivasti lähellä ja rantaankaan ei ollut pitkä matka. Asuntoa oli myö koristeltu kivasti ilmapalloin sekä serpentiinein ja jääkaapissa oli pullo kuohuvaa odottamassa. Hetken aikaa siellä huilasimme, jonka jälkeen kävimme hieman käppäilemässä rannassa ja hankimme illallistarvikkeet sekä aamupalaa. Valmistimme keväistä kanasalaattia mansikoineen kaikkineen, jotka muuten sopivat hyvin myös kuohuvan kanssa. Siinä sitten istuimme pöydän äärellä ja juttelimme ties mistä kaikesta. Kaikilla meillä on ollut viime aikoina todella hektinen arki ja tällainen rauhallinen ilta oli mitä mainioin tapa pysähtyä hetkeksi ja rentoutua hieman.Hyvin nukutun yön jälkeen valmistimme yhdessä vielä pienen aamupalankin. Kotimaailmalta pystyy lisämaksusta tilaamaan aamupalaa, joka toimitetaan asunnolle. Kätevää! Jos vaikka pääsee asunnolle sen verran myöhään, ettei kauppaan enää jaksa mennä tai ne ovat kiinni, voi aamiaisen tilata seuraavalle aamulle esimerkiksi. Meidän aamiainen koostui croissanteista, maustamattomasta jogurtista ja hedelmistä sekä tietenkin kahvista ja tuoremehusta. Heräsimme sen verran aikaisin aamulla että pystyimme ihan rauhassa nautiskelemaan aamupalasta ja kuunnella sateen ropinaa.Kaiken kaikkiaan yökyläilymme oli oikein onnistunut ja tarjosi mukavan mahdollisuuden irtautua kiireestä sekä aikatauluista. Asunto oli oikein kodikas ja rauhallisella paikalla, vaikka oltiinkin ihan keskustassa. Tästä on hyvä jatkaa vapun viettoa! Lisää informaatiota Kotimaailmasta löydät heidän nettisivuiltaan täältä :)

Oikein hauskaa vappua kaikille! Toivottavsti säät suosivat.

2 comments:

  1. Mistä toi aamutakki on? Se on upee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Kiitos :) Se on ihan kuule Kappahlista!

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign