6.4.15

Sunday funday

Aivan ihana aurinko helli meitä ei vain valollaan, vaan myös lämmöllään. Eilen olikin siis hyvä päivä käydä käppäilemässä rannalla ja ikuistaa myös kyseinen reissu. Asukuvat kun ovat olleet vähän vähemmällä viime viikolla. Auringosta ja lämmöstä nautittiin tällä kertaa sporttisemmassa asussa: B Vertigon untuvatakki yhdistettynä valkoiseen neuleeseen ja revittyihin farkkuihin. Jalassa Niket ja kaulaan kiedoin monikäyttöisen ponchoni. Nuo farkut ovat muuten samaa mallia, mitä olette jo aikaisemminkin nähneet täällä, tosin tummempana. Tykästyin pökiin niin, että kävin ostamassa toiset varmaan viikko sen jälkeen kun olin ensimmäiset hommannut. Niin mukavat kun ne ovat!


En ole muuten aikaisemmin täällä blogin puolella kuvan takkia esitellyt, mutta se on ollut yksi käytetyimmistä takeistani viime aikoina. Varsinkin välikeleillä B Vertigon takki on super: Se pitää vettä, on lämmin ja hieman erikoisempi kevytuntsikka. Pinta on nimittäin ihan superkiiltävä ja tuo kivaa säväytystä tavalliseen mustaan. Monet kauhistelivat takkia kun se roikkui tangolla, mutta tämä yksi sellainen vaate, jota täytyy vain kokeilla ensiksi. Sitten vasta näkee, miten se oikeasti käyttäytyy.

WEARING
B Vertgo down jacket
Mango knit
Gina Tricot jeans
Nike sneakers
Céline sunnies


// Happy Easter! Here's first outfit of the week. A bit sporty this time :) I wore it yesterday when we hit the shore for a walk. I just love it! The jacket is my favourite, so perfect for this kind of weather. What do you guys say?


Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign