26.4.15

Take away mug


Eilen tehdessäni täsmäostoksia keskustasta kuvan Riviera Maisonin muki oli yksi niistä. Samalla reissulla uuteen kotiin tuli hankittua niin astioita kuin piensisustustakin. Valmistan lähes päivittäin smoothieita ja mieluusti joisin niitä myös aamuisin. Harmi vain kun tämä unikeko tuppaa usein arkena skippaamaan aamupalan ja nukun mieluummin hieman enemmän ;) Aamupalat syön vasta kampuksella. Tämä take away- muki tuo toivottavasti helpotusta arkeeni, jolloin voin illalla valmistaa mukiin valmiiksi juomaa ja napata sen töihin mennessäni mukaan. Kansi pysyy tiiviisti kiinni, joten siitä voi nauttia kuumalla kelillä myös jäälatenkin.

Mukavaa sunnuntain jatkoa! Täällä ollaan pesty pyykkiä äitini luona ja aamusta tehtiin "nopea" reissu Ikeaankin aka loppujen lopuksi oli auto täynnä tavaraa. Hyvä että siellä pystyi istumaan :D Huomenna puolestaan työt kutsuvat.

// Yesterday I was doing some shopping for the new home and this take away mug was one of them. I make a lot of smoothies, so this should be super handy for me. I can take it with me for work and drink smoothie on the way there.

Have a nice Sunday evening! Talk soon :) 
2 comments:

 1. Luin kaikki postauksesi, tykkään! Sait minusta uuden lukijan :-)
  Postaustoive: Lempikosmetiikkasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei mahtavaa että tykkäät ja tervetuloa! :) Otan myös postaustoiveen huomioon ja varmasti toteutan sen lähiaikoina, kunhan olen selvitellyt missä kaikki kosmetiikkani ovat :D

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign