8.4.15

Talk about ultra light foundation


Tässä viime vuosien aikana on tullut kokeiltua ensin BB- voiteet, sitten CC- voiteet ja nyt tuntuu että aletaan olemaan lähellä oikeaa vaihtoehtoa meikäläisen ihoa ajatellen. Kevytmeikkivoiteet ovat astuneet kuvaan. Nappasin viikonloppuna mukaani Lumenen uudehkoa meikkivoidetta Nude perfection fluid foundationia. Lumenen mukaan meikkivoide on suorastaan ultrakevyt ja koostumuksen pitäisi sulautua ihoon täydellisesti. Kyseinen tuote sopii kaikista parhaiten normaalista sekaiholle ja itselläni kun sellainen on, päätin ottaa putelin testiin. Sekaihoni kun tuppaa toisinaan iltapäivästä kiiltää kuin peili, mutta nyt oikeanlaisten tuotteiden löydyttyä olen sitä pystynyt hieman hillitsemään. Melko lupaavalta vaikuttaa myös meikkivoiteen suhteen.

Meikkivoide on tosiaankin superkevyt koostumukseltaan ja riittoisaa. Tämän levitykseen onkin syytä hankkia meikkivoidesivellin, sillä sormin levitettynä sitä saattaa levittää liikaa tai meikkivoidetta jää harmillisesti yli. Sävy 2 (soft honey) sopii ihan täydellisesti ihooni tasottaen sitä ja jättäen ihoni mattapintaiseksi. Kesän edetessä voin sekoittaa Lumenen ihon sävyn heleyttäjää sekaan, joka on sävyltään vähän tummempaa. Tästä combosta saan silloin sopivan tummemman kesäsävyn aikaiseksi :) Oikein mainio meikkivoide, jonka hinta (19,90e) sijoittuu noin keskitasolle. Pidän myös putelin ulkoasusta ja pumppupullo on kätevä sekä helppo pitää puhtaana. Saatavilla on muistaakseni neljä eri sävyä, eli käykää ihmeessä testailemassa tätä mikäli on meikkivoide hakusessa!


// Last few years I've been using different kinds of foundations from BB to CC foundations. Now I think I have found the right product for my mixed skin type: Lumene Nude Perfection fluid foundation. It's so light and feels long lasting too! I have a problem with my skin, it usually starts to shine during the day. This foundation controls shine and makes my skin perfectly matt, which lasts. The price (19,90 e) is not bad either and if you are looking for ultra light but somehow covering foundation, this is for you :)Follow me on Bloglovin / Instagram: @essiesophie 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign